måndag 3 april 2017

Djupt

Livet är så skört och man vet aldrig vad som händer. På ett ögonblick kan allt förändras och på ett ögonblick kan du förlora allt. Du vet ingenting om människan du just mötte och vad hen varit med om som gjort att hen är den människan hen är idag. Livet formar oss och i livet får man ta en del tuffa beslut. Vissa beslut får oss att växa medans andra beslut blev mindre bra och vi tvivlar på oss själva. Vi kan göra saker mot oss själva och mot våra nära och kära som får hårda konsekvenser men det bästa är att vi kan förändras och lära oss något av det. Alla förtjänar en andra chans.

Livet är fan inte enkelt. Vissa har det dock ofattbart bra och livet snusar dom lite lätt i nacken. För andra hugger livet dom i halsen och så fort dom kravlat sig upp en bit så händer något som gör att man tappar fotfästet.

Känslor är jobbiga att känna för man kan ha varit med om så jobbiga saker att man helt enkelt inte vågar eller kan tänka på dem och bearbeta dem. Det gör för ont. I detta läge kan man ta beslutet att gömma dom långt nere med hjälp av olika mindre bra metoder eller så kan man ha turen att träffa någon att prata med, som man litar på och som ger en de rätta verktygen.

Har under en längre tid verkligen funderat på vad mitt liv ska ge mig. Det kan väl inte gå ut på sjukdomar och sjukhus. Oftast kan jag ta min situation men vissa dagar har jag bara lust att försvinna från allt och bara slippa känna oron och smärta. Förut tog jag som bekant hjälp av opiater som bedövade för stunden men i längden gjorde det mkt skada. Till er som kämpar därute med vad det än kan vara. Be om hjälp om du behöver, var snäll mot dig själv och människan är så mkt starkare än vad man tror. Det finns minst en människa som älskar dig högst på jorden!

5 kommentarer:

 1. Sökte på tramadol på Google och kom in på ett inlägg här från 2013 om jag inte såg fel. Vill (även om det var ett gammalt inlägg) tacka för att du skrivit om dina erfarenheter. Jag har brukat tramadol i 6 års tid fram och tillbaka, lyckats bli ren i perioder men trillat dit igen. Man kan känna sig väldigt ensam och det var skönt att läsa om någon annan som också varit i den situationen och faktiskt lyckats bli fri. Jag ser en ljus framtid för mig trots allt. Ville bara säga Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack för ditt inlägg och är glad om jag kunnat vara till hjälp! Du kommer klara det galant! Jag tror på dig. Var inte rädd för att be om hjälp. Stor styrke kram!

   Radera
  2. Tusen tack för ditt inlägg och är glad om jag kunnat vara till hjälp! Du kommer klara det galant! Jag tror på dig. Var inte rädd för att be om hjälp. Stor styrke kram!

   Radera
 2. Tack för att du skriver om vad du känner och upplever,livet går ju verkligen på djupet ibland och jag tror att även svåra tider vänder,även om det kan ta tid. Öppenhet när man kan och orkar är kanske både läkande och lärande. Det går ju inte att springa ifrån livet,bara att leva det. Tack till dig från mig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt inlägg och roligt du läser min blogg! Nej det går inte leva på annat sätt än här och nu. Stor kram!

   Radera