onsdag 30 maj 2018

Hur ska det bli?

Blev så otroligt glad då inte pet scannern påvisade någon infektion. Blev därför helt knäckt eftersom det ändå verkar vara infektion någonstans. Flera dagar har dom försökt få mig att börja med intravenöst antibiotika igen men dom vet inte mot vad. Febern som kommer och går kan jag hänvisa till aggressivt ledskov men höga blodsockervärden, lågt blodtryck, dålig sysselsättning, hög puls och denna extrema trötthet liknar symtomen jag får vid infektion. Den svenska läkaren Mattias skulle ha kommit förra veckan redan har fortfarande inte kommit...tänker inte börja med nån ab innan jag pratat med honom.

Meningen var att om inget visades på pet scannern skulle vi koppla in reumatologen och prata om medicin. Det är det jag behöver! Jag blir fullständigt galen om det är någon ny infektion för det klarar jag inte. Då är det exakt som i Sverige, det går bara runt. Om jag får medicin insatt kanske min hud och leder lugnar ned sig och jag blir piggare och då kanske vi kan börja prata om operationen och starta förberedelser inför den.

Idag har sjukgymnaster varit upp och vi ska försöka komma igång med någon träning. Provade bara att ställa mig idag och vrida runt och sätta mig på en stol. Vart helt slut. Har även bråkat med en sur och totalt oempatisk sjuksköterska. Det är inte enkelt att argumentera på ett annat språk. Jag saknar verkligen personalen på avd 53 💖 har tappat några kilo till. Från högsta siffran då jag lades in till nuvarande vikt skiljer det 26 kilo. Tyvärr mkt muskler 😣

Nä nu middag och sen film. Ser film typ hela tiden nu. Tips mottages gärna. Ska finnas på Netflix.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar