lördag 26 mars 2022

lördag

Oj vad tiden går och längesen jag skrev något här. Har inte mått så bra den sista tiden varken fysiskt eller psykiskt. Det brukar ju liksom gå hand i hand. Förra helgen såg jag inte en människa och orkade absolut ingenting. Var småfebrig, snuvig och lite ont i halsen. Tog prover i måndags för remicade behandlingen på tisdagen och det visade sig att mitt blodvärde var väldigt lågt och det förklarar ju lite av min trötthet. Nu känner jag mig lite bättre efter remicade men det känns inte riktigt 100. Tror mkt av mitt psykiska mående beror på att operationen blev inställd för luften gick liksom ur mig. Det är jobbigt då man ställt in sig och verkligen sett framemot något som sen inte blir av. Jag hoppas verkligen att det blir nu snart innan sommaren! 

Blir flera svängar till sunderbyn till veckan också. Har fått 2 sår under ena foten som gör fruktansvärt ont. Det är svårt att få dom att läka eftersom jag belastar foten hela tiden. Ska till fotterapeuten samt prova ut nya skor. Ska bli helt underbart att slippa ha ont i varje steg man tar. Ska egentligen till ögon på måndag 07.30 🙄 men ska omboka tiden. Har börjat se så dåligt tycker jag. 

Var ut till storheden igår och gick på Sambo. Dom har väldigt fina kläder men lite dyrare. Har bestämt mig för att börja köpa lite mer kvalité för är väldigt less billiga HM toppar som helt spårar ur efter en tvätt. Tyvärr följde jag inte mitt eget beslut och köpte 4 toppar från Kappahl. Helt vanliga tråkiga baskläder. Måste köpa en helt ny garderob nu när allt har blivit för stort. Ett ganska angenämt problem.

Nu har lilla mormor fått flytta till ett boende på Björksgatan. Jag hoppas verkligen att hon ska trivas. Hon har tagit dit katten Kurre som bott hos min kusin Johnny tills nu. Tror inte att han kommer att må särskilt bra där och mormor kan inte längre sköta om honom. Tyvärr. Tror det är en tidsfråga innan hon öppnar fönstret och släpper ut honom. Jag hoppas man slipper bli gammal! Halmstadsgänget kommer nästa helg och mormor blir 90 den 5/4. Blir roligt att träffa dom!

Anna är här i stan I helgen så hon och Maria kommer hit i morgon och hälsar på. Om det är ok väder så ska vi ta rullgösta och gå en sväng. Har ett paket från lyko som ligger och väntar på Ica 🙂

Sitter och ser V75. Har spelat och tänkte vinna stort. Har bara gått en avd. Funderar om jag ska unna mig en pizza. Har blivit helt hopplös gällande mat! Värre än någonsin. På måndag...

Trevlig helg! ❤

2 kommentarer:

  1. Du har en livsgnista som inspirerar!

    SvaraRadera
  2. Nämen tack kära du! Det var väldigt fint sagt! ❤

    SvaraRadera