tisdag 16 juli 2013

låååå..nn..g...s..am..t

Jag får faktiskt högt blodtryck över dom långsamma ledningarna här ute på byn. Blogg inlägg ska ickes skrivas av personer med dåligt tålamod ex vädurar ute i byar med skog runt omkring. Jag har ju faktiskt den tiden att jag hinner blogga trots jouren/akuten tempo( på helger) men det är ju så ofantligt tråkigt att stirra in i en skärm vars dator tänker... och tänker. Har inte ens något vettigt att skriva men nu när jag äntligen tagit mig in och kan skriva så är det bara att skriva.

Här har det regnat hela dagen lång. Mig gör sånt ingenting men tydligen är det många människor som verkligen blir på dåligt humör och sura om inte solen skiner. Själv älskar jag att ligga med en iskall thriller och läsa och höra hur regnet öser och det får gärna åska men då får det helst vara någon annan här i huset också. Just nu är vi bara tre i stora huset då en tjej är på permiss och en tjej bor i andra huset. Har hänt lite tråkigheter här och om jag drar det i stora drag så har det försvunnit över 4000 kr från mitt konto till en spel sajt....jag gav ut mitt kortnummer då personens kort var spärrat till spelbolag och hon gav igen till mig kontant. Nu har det dock gjorts en massa konstiga uttag så fick en rejäl chock då jag kollade kontot... personen det gäller har lovat att betala tillbaka allt om jag inte blandar in polisen så hon får en chans att förklara samt betala igen. Känns dock inte bra alls då jag gett bort kläder och allmänt varit snäll mot alla i huset. Dessutom hade någon försökt ta sig in med min bankdosa för den var blockerad då jag skulle ha den. Obehagligt att detta händer iså små grupper och  jag är ju så jäkla naiv så tror gott om alla.... men tänkte ju bli en bitch nu.

Idag har vi rantat runt i älvsbyn och jag ville se ridskolan. Det enda jag fick se var ett skitigt omklädningsrum för killar med en toalett som inte doftade rosor eller hade mjukt toapapper... fanns inget papper alls för att vara korrekt. Sen sprang vi ut till bilen igen.

Städat rummet samt bakat ananaspaj. I morgon ska vi se diggeloo här på storforsen. Det ser jag fram emot! Blir nog långhelg med permission från fredag till söndag och då ska jag prova ta hem kissen och se hur han finner sig i det. Ska även be öberga och jag handla hem lite ost och kex, räkor osv för jag hoppas det blir tjejkväll en av dagarna ialla fall. Surrade länge med Pernilla igår och det var alldeles för längesen vi sågs!

Vill verkligen be alla mina vänner om ursäkt för att jag varit så frånvarande och osocial här en lång tid. Jag vet ju att ni vet varför men ville ändå säga att ni betyder bara sååå mycket för mig och vill aldrig förlora er!Det är ni som fått ringa osv men ja... det blir kanske lätt så då en mår bra och inte den andra.Nästa gång kan det vara någon annans tur som jag kan ringa till och stötta. Hur som helst så tycker om er sååååå myyyyycket!

3 kommentarer:

  1. Det enda som är viktigt just nu är DU (!)
    Du behöver inte be om ursäkt till någon i din närhet, för om det är någon av värde så vet dom vad du går igenom och väntar snällt på att tid, ork och möjlighet finns för dig att höra av dig!
    Du är så otroligt stark, Linda!
    Dom som är värda att vänta på kommer att finnas kvar med öppna armar när du är hel igen <3
    KRAAM från soliga västkusten <3

    SvaraRadera
  2. När jag hamnar på ställen med dålig uppkoppling brukar jag skriva hela inlägget i Word och sedan kopiera över den färdiga texten till bloggen. Då kan datorn stå där och tugga bäst den vill till den känner sig klar :)

    SvaraRadera
  3. Hej gumman! Skönt att få läsa lite blogg. Jag har också varit urusel på att höra av mig, hjärtligt förlåt gumman =/ Men trots det är du ständigt i mina tankar, så du vet. Vi får väl ta oss i berömda kragen =)
    Jag tror på ett sånt där litet ställe, ska man nog aldrig lita på ngn utan att vara dum för det. Missbruk av alla olika orsaker är svåra att kontrollera, hur gärna man än tror sig och vill, så går det inte att hejda. Därför måste du verkligen inte ge ut kortnummer eller annat så ngn kan ta sig in på ditt konto. Byt kort snarast. Man kan vara vänlig och snäll utan att blanda in pengar, för då växer nog hornen ut och det går överstyr.
    Hoppas allt blir bra, men byt kort och kod.

    Som du kanske läst på min lilla blogg, så tränas det som bara den =) Behöver det.

    Älskar dig massor, det hoppas jag du aldrig tvivlar på, ska skärpa mig och ringa en kväll =)

    Varmaste kramen gumman./moster

    SvaraRadera