torsdag 12 september 2013

Spa/träning

När man ska börja träna så är det ju väldigt viktigt att man har kläder att träna i. Dock är det nog kanske onödigt att köpa två nya adidasbyxor, två nike träningstoppar, två t-shirts, en långärmad niketröja och en blå samt corallfärgad träningstop från H&M under samma månad...riktigt så mycket sportar jag nog inte om man tänker efter men nu är det bara att hasa sig till gymmet så att kläderna kommer till användning. Kom just tillbaka efter ett pass på actic här i älvsbyn och vi var även där igår och svettades. Hur dålig kondition och lite muskler kan man ha? Nu kan det ju bara bli bättre i allafall!

I helgen hade vi spa här på Öberga och personalen som höll i det gjorde ansiktsbehandling/fotbehandling och det var bara så skönt! fick prova ett suveränt serum som jag var tvungen att köpa för nätta 455kr. Dock väldigt drygt och jag har rätt torr och känslig hy så behövde en bra produkt till ansiktet. Det gäller att försöka ta hand om hyn lite bättre nu när man inte är så färsk längre...

Nä nu lite middag och sen måla lite samt ev färga håret. Nu blir det nog lite mörkare.

/L

fotinpackning

ansiktsbehandling

god fisksoppa i bastun

1 kommentar:

  1. Sååå mysigt ni verkade ha. Visst är det så, man ska försöka göra det man mår bra av, ofta...men det finns många "men". Det är bara att ta sig i kragen å ge sig själv sparken så vi kommer oss iväg på roligheter, istället för att haka upp oss på alla "men" =) Är så dålig själv på att göra det jag mår bra av. Jag gör dock yogan, vilket är bra för både sinne och kropp. Vill ni kanske att jag kommer till Öberga å har ett litet yogapass för er alla? Blir ju långt att köra, men en fredag kanske? Tror du ngn är villig att betala ngt?
    Ja, en tanke bara, för att få dela med mig av det jag älskar. Kramiz gumman.

    SvaraRadera