måndag 30 september 2013

Måndag

Har ganska snabbt blivit ännu sämre i benet/knät och det ser ut som och känns som om det ska gå av när som helst. Vi kontaktade ortopeden i Umeå för att berätta att det är väldigt akut men dom hade ingen tid att ge mig förrän den 19/11. Benet är så snett nu och vinkeln gör att jag felbelastar otroligt mycket och har därför väldigt ont i ryggen. Det känns rätt hopplöst att behöva vänta tills november då varje steg jag tar smärtar enormt. Har inget annat alternativ än att helt enkelt åka rullstol. Vi ska och prova ut en här inom en snar framtid. Det gör för ont samt frestar på ryggen så mycket att halta fram på kryckor. Då kan jag sitta där i min stol och vrida och vända på alla toppar/tröjor i lugn och ro då vi är på shoppingrundor :) det gäller att kunna se fördelarna i allt.

Apropå shoppingrundor så ska vi till Ikea i morgon. Där har dom rullstolar så jag kommer att sitta där som en drottning med personliga shoppingassistenter ;) Ska köpa ett nytt vitrinskåp samt bokhylla i svart. Har även planer på att köpa en ny vit spegel att ha i hallen. Vi ska ta med oss släp och sen ska vi förbi med mina inköp till lägenheten och en av personalen har lovat mig att hon ska hjälpa till med att skruva ihop möblerna. Skulle jag göra det så skulle möblerna vara omoderna innan jag var klar.

Tränat idag. Skönt. Frustrerande bara att inte kunna träna i den utsträckning man vill. Nåja... all tid på gymmet är bättre än att ligga i soffan och äta praliner. Har även börjat prova det här med ljudböcker. Mkt bra avkoppling och man behöver inte göra något annat än att ligga på rygg, lyssna och äta praliner. Men jag hoppar pralinerna. Ska undvika allt socker på veckorna och bara unna mig en dag i veckan att göra lite utsvävningar på.

/L

1 kommentar:

  1. Hej gumman! Låter verkligen inte bra med ditt ben... kanske du skulle kontakta din läkare och han kanske kan stöta på??
    Låter ju toppen med rullstol, så du kan shoppa i lugn och ro, å slipper kryckorna.
    Kul med IKEA =)
    Varmaste kramen, å jag ber dit upp så länge det behövs =) dagligen.

    SvaraRadera