måndag 11 maj 2015

Bilder

Det som började så bra höll inte i sig så länge :( Jag fick en kraftig reaktion av metojectet och fick nog alla allergi man kan få av en medicin. Nu börjar dessa symtom ge sig men då är ju  huvudproblemet ändå kvar. Jag har ingen medicin och den skulle jag haft för typ två år sen. Nu har jag "bara" kvar skovet från h-vetet, tarmar som försöker ta sig ut. hål i magen, stomi och nu även diabetes och det senaste gikt?..Dom kan absolut inte göra något för mig här så mina driftiga mostrar ska försöka få mig till Uppsala och det finns ingenting jag vill hellre än att åka dit. Det sägs att dom är super duktiga där. För övrigt har mina mostrar rotat rytit så jag hoppas deras kämpande ger resultat för jag orkar inte mycket mer nu. Jag var helt överlycklig för att jag kunde åka ut en stund och träffa släkten. Ligga inne dygnet runt i en säng är inget liv!  Har fått höja cortisonet till 40mg. Det var allt dom hade att komma med även fast jag grinade i telefonen och sa åt både läkare och sköterska att detta kommer sluta väldigt illa och en dag dör jag i en överdos för att man har så satans ont att man inte har koll på mängder osv.

jag vill tillbaka till livet! 

kollega Cattis


Jag på thåtte

Pernilla på Lancia

ääääälskade mor

norrländsk vinter

å sommar. Anna, Felixen och jag

vackra systrar

fina kisse

mamma i sin älskade lott

Anna och My

jag och en kamel. Kamelen är den vita

Lyckorus för hästarna

vackra bilder från moster och mickes stuga i Arjeplog-Helt underbart






mammas gravsten

Sötnosen Edvin




midsommar hos mormor










mina underbara mostrar Åsa saknas :(

Eva L

gapig katt






finaste vän


Vill tacka er alla gulliga människor i grupperna gällande reumatism och annat. Tack för alla goda råd och för all stöttning. Har svårt för att skriva och svara så många men här på bloggen uppdaterar jag hyfsat i allafall även om det sista tiden varit dåligt med det.Kraaam på er kämpeskallar ;)

sov gott!

1 kommentar:

  1. JAAAAA, NU SKAAAAA DU TILLBAKA TILL LIVET!!! Hoppas att mostrarna gapat utav h-vete så att du får komma till Uppsala!!! Jättefina bilder! Stor kram! A

    SvaraRadera