lördag 23 februari 2013

Lite lördagsgott

Hade omständigheterna varit bättre hade jag nog tagit ett glas kallt vitt vin i kväll. Eller två. Kan säga att jag är väldigt sugen på det och längtar otroligt mycket efter att få gå ut och ta en hel kväll med tjejorna och göra stan lite osäker. Sitta och prata en massa goja, äta jordnötter och skrika VA? för att musiken är så hög och spana tills ögonen svider. Dansa hela natten och sen tappa bort garderobsbrickan i vanlig ordning och vägra gå därifrån förrän dom tänder lamporna. Jag tror att jag börjar få lite människoabstinens. Det är inte särskilt upplyftande att tillbringa så mycket tid som jag gör själv även om jag är en person som trivs bäst ensam då jag inte mår bra. Ensam eller möjligen tillsammans med en mycket nära vän som jag helt kan vara mig själv med och som har kallt vitt vin hemma ;)
Har intagit alkohol två gånger sen november och första gången slutade det i absolut katastrof och fick tillbringa natten på 32:an, svimmade av lågt blodtryck och slog upp ett sår som fick sys. Andra gången var det betydligt lugnare med två små drinkar i gott sällskap. Som det känns just nu är det ingen bra ide för mig att dricka alls. Känslor och tankar förstärks och jag skulle absolut inte må bättre psykiskt av att dricka alkohol nu. Känner mig ledsen och inte särskilt stabil i humöret och dessutom skulle alkoholen trigga igång alla opiat receptorer igen. Det får bli tranbärs juice i stället och så får jag tänka att jag slipper urinvägsinfektion.

Idag har jag i alla fall varit med mamma på stan en sväng. Vi fixade hennes glasögon då vi kom till stan för dom satt för hårt och därefter gick vi till C-O där jag köpte en svängd duschdraperi anordning så jag inte duschar min nya tvättmaskin då det är dags för tvagning. Köpte även en större kalender till både mig och mor då vi båda har millioner tider och behandlingar inbokade. Det blev även en ny fräsch duschslang med munstycke. Hade abstinens och var tvungen gå in på Kappahl och där  har dom infört att man MÅSTE  köpa kläder för minst 500 kr om man väl gått in där för annars får man böta... lite knäppt faktiskt men givetvis köpte jag då några plagg i stället för att betala böter. Blev ett par grå "gubbyxor" en hålstickad turkos tröja, en orange/multifärgad topp i omlottsmodell, ett turkost linne och två andra toppar i svart/silver.
Mamma satt och vilade under tiden och sen gick vi ner och fikade nere på Smedjan- varsin semla. Efter ett varv på stan så satt inte mammas glasögonen som dom skulle så vi avslutade med att åka och fixa dom igen.

Fick faktiskt hjälp av anhörig x idag med att åka och handla. Jag vågade inte lita på eller tro mina öron då han erbjöd att hjälpa mig att handla då jag inte ens hade ett smörpaket i kylen. En aning skeptisk ringde jag därför honom då jag skjutsat hem mamma så vi åkte och storhandlade på willys. Nu slipper jag svälta i helgen :) Det kändes riktigt bra att få hjälp av honom så hoppas på att jag kan fråga honom fler gånger men vågar knappt hoppas. Han har ju börjat sitt nya liv ganska många gånger förut och det livet brukar inte vara så länge. Men det är så otroligt roligt att få tillbaka honom som han var förut i alla fall för en stund.

Nu ska jag ta mig nåt i munnen och invänta mello. Ska bli jättekul att se Army of lovers igen efter alla dessa år.

/L

1 kommentar:

  1. Army of lovers...suck! Tyvärr vart det flopp av stora mått. Mest för musiken som var urusel och Jean Paul Bardas hemska nakenchock...huvva, klä på dig, klä på dig...inte snyggt. Å galningen med sitt färgade knallröda skägg, suck. La Camilla var ju snygg, hon har skärpt till sig. Hon var nog bäst trots att hon inte sjöng.. =D Var jag elak nu?
    Kramiz Eva (yoginiseva)

    SvaraRadera