fredag 7 februari 2014

cortison

Igår var det meningen att jag skulle till reuma samt hud och få sprutor och behandling. Var dock så dålig så tog mig inte många meter och trapporna var inte att tänka på. Skickade moster Anso till apoteket där hon tog ut cortison och sedan tog jag en rejäl dos och cortison är dessvärre det enda jag kan ta nu mot leder och hud. Tycker inte om alla biverkningar man får av cortison som tunn hud, skört skelett och vätskeansamlingar som gör att man ser ut som en boll i ansiktet och man är hungrig dygnet runt.
Idag känns det lite bättre men i natt var det svårt att sova. Cortison gör att man kan bli rätt pigg av högre doser. Har räknat cirklar på tapeterna och försökt lära katten gånger tabellen men det gick trögt. Han blir aldrig något matte geni. Läste dom tidningar jag hade framlänges och baklänges och somnade i alla fall tillslut.

Idag har den sjungande killen varit här och diskat och varit ut med sopor och jag har fått varor levererat och denna gång blev det mesta rätt. Kan bero på att jag inte beställde så mycket och inga konstigheter. Insåg att jag inte hade beställt nån mat men klarar mig nog på det jag har i frysen. I kväll är jag bjuden på middag. Inte dumt alls.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar