söndag 2 februari 2014

Helgprassel

Ibland blir min bloggtorka total. Man har inte sådär jätte mycket att skriva om då man tillbringar 24 timmar om dygnet inomhus mellan fyra väggar. Det är otroligt vad man ändå kan vänja sig vid en situation och fast jag inte gör många knop så går dagarna ändå. Min sänka och blodvärden är jätte dåliga och p.g.a detta orkar jag inte göra mycket alls. Hänger jag en tvätt eller diskar måste jag vila i flera timmar sen. Om man ser det positivt så kanske det är bra att jag har så dåliga värden... jag menar hur rastlös och odräglig skulle jag inte bli om jag var frisk och pigg och tvingades vara inomhus hela tiden. Tror jag hade ätit upp katten.

Har i alla fall fått besök av finaste busungarna och bror Fredrik i helgen. Kid passade på att göra en liten soppa av kattmaten vid ett obevakat ögonblick. Flera timmar senare tyckte jag att katten var gnällig och hungrig och vid närmare inspektion såg jag att hans torrisar var genom blöta och endast bestod i en sörja. Kid tyckte nog det såg torrt ut där i skålen :)

Idag har jag tvättat och lagat köttsoppa sittande. Det tog lite längre men det gick. Messade Pernilla och sa att det var soppa på gång och då fick jag middagssällskap. Pernilla rörde till en häxbrygd jag skulle smörja in händerna med så ska pröva den i natt.
Ska kliva upp i morgon och ringa reuma för behöver verkligen sprutor i dom flesta fingerlederna. Känns ovant och väldigt jobbigt att ha så mycket inflammationer där då jag inte brukar ha det. Jag kan säga att jag tappar allt på golvet.

Nä nu lite farmen och sen lite serier.

/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar