onsdag 7 januari 2015

Hade ställt klockan på morgonen då jag hade massa telefon ärenden att ta tag i. Somnade runt 04 så det känns som att det är kväll nu. Halv tio kom grabbarna med min matleverans och blir lika förvånad  varje gång jag tittar ner i dom där påsarna. Denna gång var det mest flytande mat som man kan ta till och byta ut ett mål mat med eller ta som mellanmål.Vill man ha kvar "tuggandet" så kan jag verkligen rek Allevos bars! Dom stillar även sockerabstinens och bättre äta en sån än en stor chokladkaka utan att blinka :) Jag och dietisten jag går hos har kommit fram till att en om dagen är tillåtet (alltså bars) Vi har satt 1500 kcal om dagen som mål men det är nog inte tillräckligt så försöker hålla mig på 1200 kcal.

Har försökt att plocka lite här idag men det är tungt att stå för att inte tala om gå. Benet är ju så snett så det är kortare än det andra och jag vet inte hur länge ryggen håller. Har felbelastat flera år och det kommer att ta låååång tid att komma tillbaka på banan. Saknar hästarna och ridningen såå mkt!

Moster Anso har varit förbi och hjälpt mig med att gå på apoteket samt ta ut sopor. Det är väl bara att ta en  dag i taget och hoppas på att saker och ting löser sig efter vägen. Längtar efter middagen. Äkta hederlig spagetti och köttfärssås. Galet gott :) Älskar äkta svensk husmanskost. Ser framemot måndag och 1-2 veckor på hotellet. Det brukar vara himla goda grönsaker så man kan be om att slippa ex pastan och tar mer av salladsbuffen.

Nä nu sicklar jag :) bäst näbben får sitt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar