måndag 19 januari 2015

hemlängtan

Här har det slarvats med inlägg ser jag. Måste erkänna att jag börjar bli en aning less på hotellivet och saknar min lägenhet och kissen. Har varit hemifrån så mkt nu så det är knappt jag vet var jag bor längre. Ska absolut inte klaga, personalen är fantastisk och har egen kupe på både gott och ont. Det är underbart att ha en dörr att stänga och att få sova själv men samtidigt kan det bli lite väl tyst då ingen stör i onödan. Har blivit vip kund på apoteket och dit rullar jag varje dag för dom kan ju ha fått något nytt i sortimentet och om inte annat så blir det lite armträning. Dom hjälper mig att smörja in mig morgon och kväll och däremellan händer det inte så vansinnigt mkt.

Idag har varit en riktig trötter dag. Har sovit och sovit och sen sovit lite till. I morgon ska jag på både hud och kirurgen och får då veta då min hotellvistelse tar slut. Tycker såret har ändrat lite iform och känns annorlunda så det blir intressant att höra vad dom tycker om det. Kan inte påstå att huden blivit nåt bättre alls :( det är bara inse att det är medicin som behövs. Apropå det så ringde min reumatolog idag. Vet inte vad som hänt där men helt plötsligt ska jag få prova medicinen Stelara som jag började prova men som  jag gav upp lika snabbt då jag inte såg resultat på en gång. I över ett år har jag bestämt nekats till att få nån biologisk medicin p.g.a mina sår men sen hon pratat med kirurgen så har det tydligen ändrats. Idag sa hon att om det inte är infektion i såret så hade kirurgen tyckt att det nog bara skulle gynna mig att få det?...Ska även få ett annat dropp som höjer immunförsvaret och hjälper kroppen att bekämpa infektioner. Vart fn har det droppet varit hela tiden?? Så ska vara i Sunderbyn både onsdag och torsdag för att på onsdag få immunförsvarsdroppet och på torsdagen Stelaran om proverna är hyfsade. Jag var själv tvungen att åka på apoteket och beställa Stelaran då den kostar 38 000 per spruta och därför inte beställs i onödan. Undrar om nån vill köpa den för 38000 av mig? ;)

Känns tydligt att jag nu trappat ner rejält på cortisonet. Jag går mer än dåligt. Om man ens kan kalla min gångart för gå. Det är himla synd att rullstolen inte ryms i lägenheten för det är allt svårare att förflytta mig. Jag hoppas att Stelaran ska hjälpa mig lite där även om den medicinen tar mest på huden. Förra gången kände jag ingen som helst skillnad i lederna men  huden blev lite bättre faktiskt. Får väl ge den en ärlig chans denna gång för det kan då fn inte bli värre.

Nä nu hörde jag kvällsfika och har för mig att farmen börjar idag. Ha en bra kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar