fredag 25 september 2015

Oreda

Alla människor borde få ha en person i garderoben som man kan plocka fram och som kan hjälpa en med allt. När det är gjort får hen snällt gå tillbaka till garderoben till nästa gång. Just nu svämmar min hjärna över och är totalt överhettad av allt som borde ordnas. Det är extremt stressande att inte kunna fixa sakerna själv och väldigt jobbigt att inte veta när operationerna ska bli av.

Just nu mår jag inte alls bra psykiskt. Jag känner att jag inte orkar med min situation och då är det risk för självmedicinering. För att få en tid för samtalskontakt måste man nog göra nåt drastiskt. Jag vill prata med en utbildad psykolog och inte med någon skötare/socionom eller sköterska för då kan jag lika gärna prata med mig själv. Inget ont om dessa yrkesgrupper men behöver riktig expertis.

Måste få tag i en annan lägenhet på bottenvåningen och där kisse kan vara ute. Finns inga. Får bara tacka nej tre gånger om lulebo erbjuder anpassad lgh och det finns områden jag absolut inte vill bo på. Känns stressande att andra måste packa och flytta åt mig.

Min ekonomi är snart körd i botten. Måste bli frisk och börja jobba så jag får lön men det är år dit.

Det bara strular med medicinen. Läkaren har skrivit fel på receptet och fick vänta flera dagar innan apoteket fick hem det och så var det fel medicin som jag mår dåligt av men som jag måste ha tills på tisdag då apoteket fått in rätt sort.

Har massa saker jag måste fixa
Ändra och säga upp. Tar mig inte ens till brevlådan. Mår man inte bra är varje samtal till olika instanser ungefär som att cykla med punktering utan växlar upp för kebnekaise med en full Kristina lugn i cykelkorgen.

Det är bara kaos
Total oreda
Men idol börjar i kväll och moster anso har gjort veckosallad med kyckling. Ibland behöver man en rejäl vän! Bjuder på en av mina teckningar jag kladdat ihop på sjukhuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar