torsdag 12 april 2018

Blandad väntan.

Vaknar upp till ännu en ändlös dag. Fast i en säng i ett rum med gröna hemska väggar. Varje dag hoppas jag på att få något besked eller svar på vad det nu är dom väntar på. Den svenska läkaren har varit borta nu två veckor och behöver verkligen få prata med honom. Vad väntar vi På? Att infektioner ska lägga sig och avsluta alla sorter antibiotika? Men op är ju liksom det som ska göra att infektionerna ska lägga sig...och ryggen. Vad hände med den läkaren? Har han gått vilse bland alla byggnader? Jag är så less sjukhus, att inte veta, att bara vänta och på orden infektioner, antibiotika, ledskov, vi inväntar..., sänka, blodsocker, salvor mm mm Tror jag ska byta ut dom orden mot andra men det kanske blir lite förvirrande?

Hello Linda! Vi ska ge dig lite varma koppen så att solen går ner och så att du slipper alla trasiga lameller. Ditt skämt var ganska dåligt men vi inväntar en ståuppkomiker som ska ge dig en hårinpackning. Tyvärr kan vi inte säga när själva koutsläppet sker för vi väntar på våren. Tillsvidare kan du använda denna rauter och blanda den med en box och ett bank id så ska huden lugna sig!

Helt begripligt! 😊

1 kommentar:

  1. Det sista var bara bäst. Helt begripligt gumman. Har idag satt mig ner å läsa din blogg. Blir ledsen för din skull. Kommer snart.
    Moster Eva

    SvaraRadera