onsdag 11 april 2018

Den 19e kommer inte bara en moster hit utan Eva hade också hittat en billig resa och beslöt sig för att också hälsa på. Jag hade velat att dom delat upp sig så att jag får sällskap fler ggr men Eva som bott i liala Arjeplog kände att manchester kändes lite väl otryggt och stort och ville ej resa ensam. Jag undrar bara vad hon ska äta som bara äter kyckling och fisk. Det blir nog mkt sandwisch med marmelad 😊 blir så kul att dom kommer och vi ska ta rullgösta och rulla omkring i krokarna vare sig jag får för ryggnissen eller inte.

Förstod jag det hela rätt så går dom storrond i morgon då sköterskor, läkare, avdchef och olika team går runt. Hatar såna ronder där 10 Pers ska stå och titta på en och prata fort på engelska med medicinska termer och mitt huvud har Afasi den tiden på morgonen. Måste hinna få i mig java! Jag vill bara ha ett samtal med nr djup och ställa alla frågor och när ungefär operationen kan bli av. Jäääääääkligt less på all väntan och vet ej vad vi väntar på. Anar att inga inf får vara aktiva och har 4 olika sorters antibiotika så nåt säer mig att jag har någon/några.

Idag fick jag ett gulligt brev och en förstoring av Magnus och en papegoja ❤ han hade skrivit så fint så det var jätteroligt att få! Om någon annan vill skriva och  posta typ en klubba så skriv Gärna!

Jag väntar vidare jag...
Kram!

1 kommentar:

  1. Hej !
    Härligt att du får besök :).Hoppas dom kan hjälpa dig att få svar på dina frågor .
    Ha det nu så kul du bara kan de här dagarna .
    Hälsningar Ann

    SvaraRadera