måndag 16 april 2018

Oro

Känner ofta på mig saker. Tyvärr aldrig några positiva saker. Då jag och mamma var på vår sista resa tillsammans kände jag så starkt att mamma var dödssjuk i cancer. Det visade sig att jag hade rätt och hon dog i lungcancer 2013. Ett tiotal år innan hade hon bröstcancer som hon friskförklarades ifrån.

Har länge haft en gnagande oro om att jag ska få bröstcancer. Senaste månaderna har det slitit och dragits i v bröst. Jag trodde det kom från venporten som ligger just ovanför under skinnet. Talade om detta i sverige och en ssk kände men hittade inget konstigt. Man borde gjort en röntgen.

Det kom in en kvinnlig läkare idag och dom har sett något i vänster bröst som inte ska vara där. Dom hade sett den på röntgenbilderna över bröstryggen. Bilderna skickas nu till bröst specialist som ev vill träffa mig personligen. Han arb i en annan region men här i manchester.

Så behövde jag detta också? Det tar aldrig slut. Mattias arbetar och opererar inte i huset idag. Op lär dröja ännu längre och beroende på vad jag har i bröstet blir den ens av de närmaste månaderna? Jag orkar inte mer nu. Jag mår bara sämre och sämre. Fick idag veta att dom inte skyndar på någonting utan patienten ska vara i så bra skick som möjligt innan op. Min sjukdom blir bara värre och eftersom jag ej får mobiliseras så blir ju lungor och hela kroppen bara sämre. Får jag ens göra någon operation?

1 kommentar:

  1. Men fy. Finner inga ord. Hoppas verkligen att det bara är något godartat i bröstet och att du får en konkret plan framåt och får känna att ni jobbar åt "rätt håll". Mätbara saker så du vet att operationen blir av snart.

    SvaraRadera