onsdag 28 augusti 2013

onsdag

Liten uppdatering.

 Mammas gravsten har kommit och den var otroligt fin och vi är sååå nöjda! Den är utformad som ett hjärta i svart och grått med en vit blomranka ingraverat då mamma älskade blommor. Saknaden ligger svår och tung men nu har vi en fin plats att gå till även om hon är med oss överallt. Hennes sten var helt klart den finaste på hela kyrkogården och tillsammans med färska blommor blev det en rofylld plats att besök. Saknar dig sååå mycket mamma! :(

Har kommit igång med träningen och det är så skönt. Igår var vi också och red och det blev en ganska lång skogsritt i kuperad terräng med backar upp och ner. Då vi befann oss på den högsta punkten hade man en enormt fin utsikt och det var så rogivande och själavårdande att rida, pyssla med hästarna och klappa hundarna som också var med på vår skogssväng. Nästa vecka blir det ridning och stall två gånger. Målar lite då och då och tiden bara springer iväg då man hamnar i ett målstim. Bra avkoppling. Pernilla skulle dock behöva komma hit och ge mig en grundkurs i målning för vet inget om skuggor osv men huvudsaken är väl att man har roligt.

Jag bor med två andra kvinnor just nu. Båda ska dock skrivas ut/flyttas över om någon vecka så då vet jag inte alls vilka mina nya kompisar blir. Trivs mycket bra med dom som nu bor i huset men mellan varven är det nära att får hål i huvudet och hörselgångs eksem då dom båda springer runt som chockskadade bävrar och man får vara glad om dom hinner andas mellan orden. Brukar ständigt fråga om dom ätit läkerol (makes people talk) dom vet vad jag skriver nu och tar inte illa upp :) Brukar även kalla dom "dampy". Kommer bli tyst här då dom åker. Härliga människor! Vi brukar med jämna mellanrum spåra ur då man kan bli väldigt uttråkad här.

Ni har väl inte missat att Hollywood fruarna kommit igång. Gunilla är så underhållande. Dock känner jag mig rätt less på Maria M. Man börjar liksom kunna henne nu. Onsdagar betyder även Stalkers.

/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar