lördag 27 september 2014

Lördag

Insåg precis att om allt är ok i magen och operation kan bli av så är det för fasen väldigt snart. Inte ens två veckor. Nu blir jag ju nästan stressad. Inte för att låta negativ men tror inte att det går att operera så snart. Har inte ens ätit upp antibiotikan ännu. Idag har jag inte tagit någon för har fått massa konstiga kliande utslag. Har tagit taxi till Ica maxi (det rimmade) och hämtat ut allergitabletter mot klåda. En konstig biverkan av dom är att jag ser suddigt och kan inte påstå att dom hjälper vidare mycket. Känner att jag vill att det ska bli måndag fort så jag kan ringa kirurgen och förhoppningsvis få en tid tidigare för kan inte åka till Umeå med infektion som ej har läkt ut. Det är ett heltidsjobb att vara sjuk och fixa och trixa.

Å vad jag gillar detta väder! Mörkt, blåsigt och höstigt. Det får gärna spöregna också. Kanske inte på dagtid om man ska vara ute men att somna till regn och rusk är bara så mysigt.

Tycker kisse beter sig lite konstigt. Han sover mycket och sen får han diverse il då han springer som en tok och sen tvärstannar och slickar sig. Han ser inte alls nöjd ut. Har påbörjat en kur mot mask och sen är det bara att hoppas att det inte är njursten som kommit tillbaka! Han äter då med god aptit så det är bara att avvakta och se. Dessa djur...min moster fick ta bort sin hund i veckan. Vovven var gammal och hade ont och då är det enda rätta att låta dom somna in. Tänker på dig moster! Nu tror jag att jag ska se någon serie. Måste bara bestämma mig för en och inte hoppa runt bland 10 olika och se men ändå inte se.

fina kissen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar