torsdag 18 september 2014

usch vad mina inlägg har varit dystra senaste tiden. Det är tur att man ibland kan glömma allt elände och i stället ägna sig åt mer ytliga och vardagliga saker som att ex köpa fåtöljer och buda på rent livsviktiga saker på tradera. I morgon ska jag och Magnus hämta fåtöljen som kostar hela 100 svenska kronor :) den är alltså inte ny och väldigt enkel men jag är verkligen i behov av mer sittplatser i vardagsrummet. Med tanke på priset så gör det ju inte så mkt om jag kommer på att jag inte gillar den eller så.

Har hittat en ny värld i min tv. Har netflix och det finns hur mycket som helst att se på. Det är bara det att jag hoppar omkring så mycket mellan serierna så får inget särskilt begrepp om någon. Min hjärna är ju som bekant endast anställd på deltid om ens det just nu. Något som är bra med hösten är att alla ytliga och lättsamma serier börjar om. Man behöver inte engagera sig så mycket utan bara dumglo. Idag har jag i alla fall sett en bra dokumentär om uttagningarna till att värvas till special krigs styrkorna. Jösses vilka prövningar dom fick utstå. Där krävs det verkligen ett starkt psyke.Själv hade jag nog slagit mig ner vid vägkanten och grinat rätt snabbt. Det är tur att jag inte har någon önskan att bli en sån där special soldat.

Ett långt samtal med sin vän piggar verkligen upp. Vännen (Pernilla) har flyttat och lägenheten ligger på andra våningen så har tyvärr inte kunnat hälsa på och kolla in den. Till veckan ska jag dock hälsa på om jag så ska hyra en lyftkran för jag vill absolut gratta min vän på den stora dagen. Vi har insett att 2014 var ett dåligt år att fylla jämt på. Jag firade min födelsedag på sjukhuset och P har ju en liten människa i magen så då går drinkar och dans på bordet bort. Vi har bestämt att fira dubbelt nästa år i stället. Men då bryter jag väl det andra benet ;)

Nu sova lite. Godnatt!

1 kommentar:

  1. Låter som en bra idé att fira stort nästa år istället, och NÄ...Du har inte brutit fler ben, utan det är då läkningen blomstrar och livet återvänder. Pöss på dig söta du.
    Moster

    SvaraRadera