fredag 26 september 2014

operation

Nu har jag fått ett datum för knäoperationen. Det blir (om det går) redan den 8 oktober! Problemet är bara det att jag har tid hos kirurgen och röntgen den 14 oktober där man skulle kolla hur det ser ut i tarmarna och ta prover. Alltså kom detta i omvänd ordning. Ska ringa kirurgen på måndag och fråga om vi inte kan ta det tidigare. Om det är möjligt och om allt ser bra ut så kaaanske operation kan bli av. Vågar dock inte hoppas alls.

Inte hänt mycket i veckan. Känner mig trött som en bäver i motvind. Har firat vännen Pernilla och tog mig an trapporna som en bergsklättrare. Tänkte att om jag inte tar mig ned så får jag väl flytta in. Eftersom P verkar vara inne i värsta matpsykosen så hade jag fått god mat och sen hade jag sovit i Elivias säng för den var sååå skön. Jag har en känsla av att jag hade tvingats till att se go kväll och paradis hotel men sånt får man ta om man inte kommer ner för trapporna. Nu kom jag dock ner men kan säga att det helt klart känns i knät.

Har råkat shoppa lite på tradera. Det blev en jättefin svart parkas som passade perfekt, två fina nya tunikor som båda kostade under 50 kr. Egentligen fattar jag inte varför jag köper så mkt kläder egentligen då jag mest sitter hemma och ugglar men dom kommer säkert till användning. Då man bara sitter hemma har man all tid i världen att sitta på tradera och vips så har man lagt i korg.

I kväll börjar idol. Nog för att jag börjar bli lite less så blir det nog att kolla. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar