lördag 29 oktober 2016

Nattliga funderingar

Klockan är 00:34 och jag ligger vaken med ryggont och kan inte sova. Har just fått en spruta av natt syster och snart har droppet gått in klart så då är jag "fri" till 06:00. Längtar tills jag kan övergå till tabletter så jag slipper dropp flera timmar varje dygn. Får två sorters antibiotika och kan inte låta bli att tänka på vad det gör mot kroppen att behöva äta det så ofta.

Det är jobbigt att ligga vaken och försöka lösa världsproblemen. Så många tankar snurrar och det är mkt omkring som jag oroar mig för. Jag funderar på operationerna och när och var dom ska göras och tänker mkt på framtiden och hur allt ska bli. Jag försöker hålla modet uppe men när allt bara går emot mig tappar jag all lust och motivation och det är oerhört svårt att tänka positivt.

Jag är så less på denna situation och blir oerhört frustrerad då det aldrig verkar vända. Varför alla dessa infektioner? Varför uppstår dom och vad kan jag göra för att dom inte ska uppstå? Varför får jag blodförgiftning och varför känner jag mig så låg och orkeslös.

Inser mer och mer hur viktig kosten är. Den delen kan jag påverka men det är svårt. Man äter av tristess och för att suget är enormt. Ett beroende oerhört svårt att bryta. Jag läser just nu massor av material om socker och kost. Man blir chockad då man inser att det är socker i det mesta t.o.m i kycklingfi'le.

Ska försöka andas och ta en dag i taget. Försöka göra allt jag kan för att vända spiralen. Bara infektionerna lägger sig kan jag börja med reuma medicinen som fhv fungerar och gör så att jag kan börja träna och vara mer aktiv.

Gör ett nytt sova försök. God natt!

1 kommentar:

  1. Hej Linda!
    Jag lider så enormt med dej vad du går igenom. Du är på rätt väg med kosten, supersvårt när du mår så dåligt med ❤
    Jag vill sända en rekommendation till dej som jag fick genom sjukgymnast..medicinsk yoga för kropp och själ. Finns dom som sitter i rullstol, hsr cancer osv som kan delta. Det är ingen prestation utan var och en gör efter sin förmåga ❤
    Sedan vill jag tipsa om en privatklinik som går till botten med vad som står fel i kroppen..prover osv..där man kan få hjälp. Det är gansla dyrt..men fundera på det.
    Har själv fått tips om denna då jag är sjuk men inte haft råd. :-(
    Det tråkiga med alla mediciner pencillin osv gör att det bryter ner kroppen ännu mer tyvärr.
    Men vad än läkarna säger ge ALDRIG upp..du kommer bli bättre. Styrkekramar!!!

    SvaraRadera