fredag 28 oktober 2016

Sött

Insett att detta med lchf inte fungerar så bra här på sjukhuset. Köks personalen är nog inte så vana vid lchf kost och saknar säkert resurser. Får försöka så gott det går och börja mer strikt då jag skrivs ut.
Det är bara såå jäkla svårt att hålla sig från socker! Det var lättare att sluta röka. Vilket j...la beroende det är! Man har som inget annat att se fram emot än maten och kiosken är alldeles för lätt tillgänglig. Det är inte klokt vad socker kan göra med en. Har bara sötsaker i huvudet.

Förövrigt går allt bara runt som vanligt. Skulle få min första behandling av den ny/gamla reuma medicinen på tisdag men kan inte få den pga infektionerna. Leder och rygg är katastrof dåliga så kan röra mig ytterst begränsat. Igår kväll var det lika ont i ryggen som i början så fick tillslut en morfin spruta som hjälpte till så jag kunde sova hyfsat. Var och röntgade magen igår men ej fått svar. Rygg röntgen visade inget men man ser ju inte så mkt på vanlig röntgen. Har även röntgat händer och fötter men ej fått svar där heller.

Nu kom lunchen. Köttbullar och blomkål. Kommer hamna i mat himlen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar