måndag 24 oktober 2016

Ryggskott var inte ryggskott

Åkte till jouren på fredag em då febern bara steg och min tanke var att få lite pencellin och åka hem igen. Misstänkte att jag fått Uvi men provsvar och symtom visade på njurbäcken inflammation. Läkaren på jouren skickade mig vidare till akuten och blev inlagd på infektion då pencellin intravenöst var nödvändigt. Blev positivt överaskad då jag slapp ligga på Ava och fick läggas in på rätt avd på en gång.

Lördagen var hemsk och trodde inte man kunde ha så jädrans ont i ryggen. Att komma upp från liggande eller ens ändra ställning kändes som att få en kniv om vriden och höll på att kasta upp av smärta. Fick morfin som inte hjälpte men det värsta började släppa mot em. Igår var jag så glad då det var betydligt bättre. Passade på att röra på mig och antagligen för mkt för idag är det riktigt ont igen :( väntar nu på ronden och hoppas på att få åka hem till kisse. Moster Anso har varit hos mig och hållit honom sällskap, matat och säkert skämt bort honom med godis.

Igår fick jag besök av Maria, mkt välkommet. Om jag blir utskriven tänkte jag och Pernilla följa med till stallet med Maria i morgon och se då hennes grupp har hoppning på schemat ( gulp) Lite häst sniffande kanske kan råda bot på rygg ont. Om inte annat är det väldigt humör höjande!

Bror Magnus har opererat ryggen och också legat inne. Han fick åka hem i lördags och allt verkar gå bra. Det är tur att vi finns för annars skulle ortopederna inte ha något att göra.

Vart fn är ronden?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar