onsdag 16 februari 2022

Äntligen!

Nu har jag äntligen fått en tid I Göteborg för min bukoperation. Där ska dom på något sätt göra en ny bukvägg. Jag har nu ett nät inopererat men såret har inte velat ta ihop sig och nu har det gått 2 år och 3 månader...Kan inte förstå att jag har gått med ett hål I magen så länge. Men man vänjer sig liksom med allt. Jag ska opereras den 14/3 men ska vara där redan den 10/3 för att träffa hela teamet som ska utfärda operationen. Jag är lite rädd faktiskt då det uppstod komplikationer sist. Då svällde halsen av andningsröret så kopplades till en respirator 2 dygn tills svullnaden gått ner. Lite rädd även för smärtorna då jag hade väldigt ont sist jag opererade magen. Nu har jag inget jättebråck som ska avlägsnas så denna operation är mindre tack och lov. Men buken ska ju öppnas så ont har man nog i af. 

Moster Åsa hämtar mig sen på torsdagen så ska hälsa på i Halmstad t.o.m söndag. Ska bli så roligt att träffa släkten där nere! Förena nytta med nöje 🙂 min kusin Malin har köpt en ny häst som jag hoppas på att få se. Ska vara tillbaka för operation redan 06.30 på måndag så blir en hotellnatt från söndag till måndag. 

Nu ska jag äntligen komma igång med träningen igen. Ringde idag och fick komma redan i morgon. Nu kommer det bli ett uppehåll igen då jag ska opereras men tänker att all träning innan hjälper återhämtningen. Jag känner mig faktiskt ganska pigg just nu så bäst att passa på.

Apropå pigg så far jag runt som en hamster i ett ekorrhjul. Ska liksom ta igen all tid jag inte kunnat göra något pga hälsan. Far runt och ränner var och varannan dag. Igår var jag och Camilla på stan och jag gjorde något jag länge velat göra. Men tyvärr tänker jag inte tala om det här för lite får man ju behålla för sig själv 🙂. Men jag kan bara säga att gå inte runt och tänk att "nej det kan jag inte göra, det är för dyrt eller jag gör det sen, eller vad ska folk säga? Jag bara säger att ' gör det! Vi lever här och nu och pengar är inte allt! Det viktigaste, lycka och välmående kan inte köpas för pengar ❤. Nu har jag investerat i lägenheten, mig själv och i Egon. Jag var och hälsade på Sofia på Arken Zoo och köpte mat och leksaker åt Ego Boy. Måste aktivera honom lite då han inte vill gå ut och är rastlös. 

Idag är planen att ordna lite bland mina kläder. Förrådet är upp och ner och hit och dit. Hemtjänsten hjälper inte till med sånt...🙄 väldigt konstiga regler på vad dom gör och inte gör.

Lev och må! ❤


1 kommentar:

  1. Så himla roligt att läsa att du är pigg och kan ägna dig åt en av dina favoritsysselsättningar : shopping! Heja dig!

    SvaraRadera