onsdag 23 februari 2022

kattvakt?

Tiden bara flyger iväg och nu är det inte så länge kvar till operationen I Göteborg. 
Fhv kommer jag inte behöva gå omkring med ett hål I magen så länge till. Ser både framemot den och inte. Jag är väl lite rädd för att sövas igen och för smärtorna efteråt. Men jag tror och hoppas att allt går vägen.

Har dock behov av kattvakt till Egon då jag åker. Är borta f.r.o.m 9/3 och ca 2 veckor fram till ca 25/3. Kan inte säga exakt utskrivningsdatum beroende på hur operation gått och ev komplikationer. Mest troligt kommer jag skrivas ut tidigare. Kommer antagligen att få flyga hem till Luleå efter några dagar och sen tror jag inte att jag behöver stanna så länge på kirurgavd här. 

Helst vill jag att någon bor här med kisse men han kan även bo hos någon. Egon är supersnäll, social och myser gärna! Kan/vill du eller känner du någon lämplig djurvän? Ersättning utlovas. Bor i Luleå 🙂
Skicka pm på Facebook, sms (070 645 83 80 eller kommentera här.
Har kollat upp kattpensionat men helst inte. Vore så tacksam om någon kan hjälpa!

Varit och tränat idag. Gick fint! Känns så skönt att komma igång! Synd bara att jag måste göra ett uppehåll för operationen men det behöver inte gå så lång tid. 

Fick remicade igår och känns bättre 
 redan idag. Igår var verkligen inte min dag! Började med att taxin till sjukhuset var försenad. Droppet brukar ta 1 timme men igår tog 3,5 timme 🙄 detta av säkerhetsskäl då jag haft uppehåll och då kan man sen reagera på droppet. Var borta över 5 timmar (Hur fn klarade jag 3,5 år??) Och det kändes som evigheter.
Kom hem helt slut och sätter mig i soffan, rakt i kattspya. Då jag sen försöker torka rent river jag ner ett nästan fullt glas power king (som hade en rosa/röd färg) över hela soffbordet OCH på min nya ljusa matta. Som tur var fick jag bort det mesta. Beställer sen sushi för att jag var värd det. Vad händer? Jo dom glömmer skicka med soyan!! 🙄. Kan meddela att soyan jag hade hemma INTE var som den man får med. Gick inte att doppa i alls. Kommer inte att sakna gårdagen! 🙂 tur att det kommer nya dagar.

Hoppas ni får en fin kväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar