torsdag 24 februari 2022

En väldigt annorlunda stadssväng

Idag fick jag städat av en väldigt noggrann kvinna. Själv tog jag hand om jättedisken Bert. Jag kände i hela kroppen att jag varit och tränat igår och det kändes inte alls ok i nacken och balansen var mkt sämre...förstår inte alls varför det blivit så 🙄. Men kände mig ändå lite rastlös så åkte in till stan för att lämna igen en blus på Lindex. Bad chauffören att lämna av mig bakom shopping för ville kika lite där.

Gick in på HM och gick runt lite och kände att jag skulle behöva på Damernas. Åkte upp till 3e våningen där dom hade toaletter. Frågade en vänlig kvinna om hon råkade ha några mynt eftersom det kostade 5 kr och kort godtogs ej. Kvinnan hade inte heller några kontanter men sa att jag skulle gå och känna på en toadörr då den varit öppen då hon gick. Jajamän så var det men den var väldigt liten så frågade 0m kvinnan kunde hålla koll på rullatorn och en påse utanför och det kunde hon. Gick in, låste och gjorde mitt. Då jag skulle låsa upp dörren gick det inte! Jag orkade inte vrida runt låset! 🙄 drevet?

Började ropa och banka på dörren och kvinnan därute hörde mig. Jag hade lätt panik då jag har lite cellskräck. Talade om att jag inte orkade vrida upp låset och hon sa att hon också hade fått ta i. Hon stod på andra sidan och tryckte in dörren medan jag kämpade som tusan. Vi insåg att det inte gick och kvinnan gick för att få hjälp av någon som kanske hade nyckel.

Detta var inte så himla lätt. Hörde hur dom ringde runt och beskrev händelsen. " kvinna inlåst på toaletten "
Efter ca 30 min kom så två väktare och räddade mig 🙂👍en kvinna och en man. Dom var så otroligt gulliga och hjälpte mig till ett bord och hämtade vatten och socker. Jag mådde väldigt konstigt och raglade fram. Hade ingen balans alls. Tog en sockerbit då det kändes lite som att blodsockret var lågt. Brukar aldrig ha lågt socker men tog för säkerhetsskull. Där satt jag med två väktare vid ett bord 🙂 vi pratade om ditt och datt. Efter en stund kände jag mig redo för att gå till Smedjan.

Ställde mig upp men det kändes väldigt ostabilt och vingligt. Kände att det inte kändes bra I nacken och hade svårt att hålla upp huvudet och det ville bara falla framåt. Väktarna ville inte släppa mig ur sikte och följde mig på varsin sida till Smedjan. Människor trodde nog att jag gjort nåt kriminellt 🙂. Dom var bara så snälla och omtänksamma! När vi kommit till Lindex sa jag att jag mådde bättre och att jag klarade mig så vi sa hejdå. Gick in och skulle lämna tillbaka toppen. Men hittade den i svart och i mindre storlek...hittade även en mkt färgglad tröja som följde med hem.

Men något är inte ok. Får gå med rullatorn inomhus som jag aldrig behövt. Har absolut ingen balans! Höll inte på att klar av att sätta ner matskålen åt Egon utan att ramla. Helt slut i musklerna runt nacken och måste sitta och luta mig mot soffkudden för att det ska kännas bra. Måste nog pratade med ortopeden I Umeå. Jag vill verkligen inte det för jag vill inte veta vad som orsakar mina symtom. Jag ska ju till Göteborg i mars! Har def inte tid med nacktjorv!

Får försöka ta det lite lungt i kväll. Har sjukgymnastik i morgon med. Om jag kan åka. Sitter och ser på nyheterna och det är så jäkla hemskt detta krig som ryssarna startat mot Ukraina! Stackars människor! Man får vara tacksam för att man bor här i trygga Sverige!

Godkväll!
              färgglada tröjan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar