måndag 11 juli 2011

funderingar

Har blivit ett par inlägg nu av lite "djupare" karaktär. Kan erkänna att denna sommar och semester inte blev som jag hade tänkt mig. Saker och ting blev inte som jag hade förväntat mig och hälsan har racklat en hel del. Funderat på det här med folks status uppdateringar på facebook. Allt verkar vara så rosenskimmrande, kärleksfullt och problemfritt och tillvaron verkar bara bestå av rosa moln och "tillbaka hemma efter en underbar picknick i solskenet med älsklingen" tillvaro och allt är bara sååå mysigt.

Är människor så här lyckliga eller vill man ge sken av att leva ett lyckligare/rikare/bättre liv än man faktiskt lever? Jag kan då öppet säga att denna sommar är en skitsommar! Jag svävar inte omkring på några ulliga rosa moln, har ingen perfekt pojkvän och picknickar på stranden eller vääärldens bästa ungar, spännande utlandsresor och tuffselitoffsfredagsmyyyyys. Nä min tillvaro har mest bestått av div sjukhusbesök, sjukskrivning, ekonomiska sviter pga sjukskrivningen (innan sjukpenningen kommit igång) och div mindre roliga saker. Men visst har jag även haft bra dagar då jag har umgåtts med dom jag tycker om!

Självklart kan man ju inte skriva om allt på facebook. Det är lättare att skriva postitiva uppdateringar än negativa. Man kanske inte skriver " har bråkat med min pojkvän och han kan dra åt helvetet" till allmän beskådan. Blir bara fundersam då alla verkar vara så lyckliga. Om det inte är ett förskönande av verkligheten så är det ju jättebra om människor är så lyckliga som det verkar.

Jag lovar att mitt nästa inlägg ska bli fruktansvärt ytligt ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar