söndag 19 augusti 2012

ny designe och tråkiga besked

Idag då jag kikade in på bloggen så såg den helt ny ut :) Min vän Pernilla även kallad alltiallohästfixaramatörpsykologmatinbakerska har fixat och trixat som bara en jungfru kan och jag har legat på ett helt annat håll och läst s.k klokbok. Hon hade givetvis mitt medgivande och jag blev mycket nöjd. Har haft samma färger och bilder alldeles för länge. Innan var bloggen rätt vädursaktig dvs " nå är det bra nu nog"!! nu är den mer jungfruaktig dvs "nä bilden är inte exakt lika stor som den andra och ramen har inte samma färg som bakgrunden och bilden är lite sned" osv osv d.v.s gjord med kärlek och noggrannhet. Så behöver ni få eran hemsida eller blogg fixad så anlita Pernilla!

jungfru

vädur
Eftersom vår familj förföljs av sjukdomar och elände som det verkar så har nu min kära bror Magnus råkat ut för en mc-olycka och bröt lårbenet i fredags. Han ligger just nu ny opererad och fullpumpad med morfin. Trots eländet var jag tvungen att skratta då han berättade om ambulansfärden in då dom nog gav honom både en och 8 sprutor morfin. Han hade visst hallucinerat rätt bra. Himla tråkigt för honom då han hunnit ha kortet i 4-5 dagar och just börjat jobba igen efter sin senaste knäoperation... det tar aldrig slut. Vet inte om jag skrev det men pappa hade en blodpropp i lungan förra veckan och låg i sunderbyn och äter nu varan...


I morgon behandling med mamma i Sunderbyn och besök hos bror. Nu har ju mamma mått lite bättre några dagar då det är ett tag sen hon fick senaste omgången cellgifter. Tyvärr är det nog slut med det nu då det i morgon ges rätt starka cellgifter igen. Själv känner jag mig väldigt ledsen över allas våra jobbiga situationer som inte går att påverka och det känns i psyket och i kroppen. Jag känner mig rätt självisk då jag skriver att det på ett sätt var väldigt skönt att vara inlagd dom där tre veckorna för då kunde jag liksom vila från allt ansvar och bara tänka på mig själv. Hade jag bara själv haft hälsan i behåll hade det ju varit en helt annan sak och jag hade haft en helt annan styrka och förmåga att tackla allt men det är bara att bita ihop och göra så gott man kan. Jag lär väl märka om och när det inte går längre. Men då det kommer till ens egen mamma så gör man ju allt man bara kan även om jag tvingas avboka viktiga saker/behandlingar gällande mig själv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar