söndag 12 augusti 2012

Oj vad tiden går fort. Trodde inte det gått så hääääääär länge sen jag sist uppdaterade. Klockan är 07 och det är söndag morgon och jag kan nog lätt räkna på ena handen hur många söndagsmornar jag varit uppe denna arla tid då jag inte jobbat. Kan bero på att jag gick och la mig typ 20 igår då jag var lite trött och suddig i ögonen efter dom nattliga bravaderna med arbetsgänget på fredag kväll/natt :) Jag och Eva var så pigga då dom stängde O Learys så vi vägrade gå hem och hade efterfest på trottoaren utanför. Det var dock dåligt deltagande på vår efterfest så vi gav upp där runt 04. O L var ett trevligt place men alldelens för ungt och det är tydligen bättre för oss med rynkor på lördagar.
Innan O L hade vi hunnit avverka en extremt god middag på Bistro nere i södra hamn, Bischop samt en 5-minutares på Harrys för dom skulle stänga.
Det var supertrevligt att få träffa arbetskamraterna igen! Saknar er och jobbet massor! Tänkte lägga upp några bilder från kvällen men har inte hittat sladden man ska ha för att föra över från telefonen till datorn men dom kommer snaaaaaaaaart :) Jag vill ha photoshop installerad i min dator! typ igår!

Veckan som varit har som vanligt bestått av diverse sjukhus besök för både mig och min mor. Alla ni som inte gillar sjukhus och att läsa om sjukdomar kan nog sluta följa bloggen nu för det är dessvärre mycket av den varan just nu. Tycker om att skriva personligt och det är så det ser ut just nu kring mig och min familj.
Var och fick min medicin i torsdags men då jag har så tungt att andas så tog dom prover som tydde på att det kunde finnas propp i lungan. Åkte in i en datormografi och sen skulle dom behålla mig över natten för att en bild ev kunde visa på propp och dom ville göra om det i morgon. Happ... kisse hade ingen mat och matte ingen snus så Magnus fixade kissen och Maria och Felix kom med snus och cola för annars hade jag inte suttit här idag (ironi) Kände mig hyfsat less då jag anser att det borde finnas röntgenpersonal och läkare även på kvällen och natten så varför kunde dom inte kolla det på en gång då.... grr.... nåja. Blodpropp har jag faktiskt aldrig haft så det kunde ju vara kul att prova ha det och lägga ytterligare en diagnos till samlingarna (obs ironi) bäst jag skriver ut det för alla förstår nog inte min humor....
Hur som helst så hittades ingen blodpropp och det var ju jätteskönt! (obs inte ironi)

Mamma mår inte alltför bra och har ont samt mår väldigt konstigt på sina morfintabletter. En av biverkningarna är hallucinationer och det har hon haft. Huja vad obehagligt! Hon hade sett en kar i badrummet i vit rock och då hon påtalade detta till läkaren så sa han : men det är väl inte så tokigt att ha män i badrummet? förstår att han försökte skämta till det där men det kändes inte så roligt då man vet och ser hur hon mår och då hon även har andra jobbiga hallucinationer och biverkningar. Tog tag i och frågade om annan smärtlindring såsom stråla tumören i smärtsyfte samt lägga smärtblockad men han skulle först prova voltaren... jag var hyfsat skeptisk då jag själv äter dom-mig hjälper dom men vi har ju liksom inte samma värk. Tycker dom förhalar detta med smärtlindring så det finns mkt att ta tag i den 20e då hon ska dit för behandling och även få resultatet från senaste röntgen... känns inte roligt om den inte visar bra.

Solen skiner och verkar bli en pangdag. Därför tänkte jag sätta igång med projekt städning (hur tidigt kan man dammsuga) sen åker jag ner till lotten om mor orkar dit idag för att lapa lite d-vitamin och läsa skvaller typ.
Ha en fin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar