torsdag 17 april 2014

Muck!

Tillfällig muck i allafall :) Såå skönt vara hemma! Sofia har varit hit med den fyrbenta vännen och moster Anso samt mormor har varit och handlat så nu tror jag att jag klarar mig några dagar. Mormor är så söt och hade gjort ett stort påskägg åt mig med godis och en rosa topp :) kusin Patrik kikade också in en sväng. Har lagt ut mitt nya renskinn och det blev så fint. Måste bara se till att inte snubbla över det. I morgon ska vi åka till graven och göra lite påskfint. Saaaknar :(

Hur har det då gått med min nya medicin? jo den hade kommit i förrgår men personalen hade inte läst på kartongen att det var kylvara så den blev helt förstörd. Dom hade bara lämnat sprutan framme trots tydliga instruktioner om hur den ska förvaras. Varje spruta kostar 37000 och det finns ju def bättre sätt att använda skattepengarna på. Dessutom orsakar det mig ännu mera väntan och ev tillfrisknande så jag kan säga att jag inte var så glad på dom där uppe idag. Nu var dom tvungen att beställa en ny och det är påsk så det lär ju ta några dagar. Beslöt mig för att jag inte orkar ligga där uppe och vänta så förhandlade fram en permis. Jag ville skriva ut mig men eftersom jag måste vara inlagd då jag börjar med medicinen så har jag kvar platsen. Är inte särskilt sugen på att åka dit igen. Jag hoppas bara jag klarar helgen och allt som ska göra praktiskt med omläggningar och div saker men tror det ska gå bra. Ska se på min stooooora tv och sova i min skööööna säng och kommer inte bli väckt före tuppen av provtagningar och blodtryckskoll :)

1 kommentar:

  1. Det där med den felhanterade medicinen tycker jag du ska anmäla. Inte nu för nu behöver du krafterna till återhämtning men sen.

    SvaraRadera