måndag 7 april 2014

Umeå rapport

Dagarna går såå sakta och är helt säker på att det minst är 48 timmar på dygnet här i Umeå. Det är väldigt livat och oroligt här på avd så det är svårt att få någon vila. Ligger med öronproppar även på dagtid för att stänga ute rop och skrik men det fungerar väl sådär. Finns endast grundutbudet på kanalerna och blev så lycklig igår när dom visade ponny akuten på barnkanalen :)

Tror att jag förflyttas till Sunderbyn denna vecka. Förslag på ny medicin finns men måste avvakta med den tills efter antibiotika kuren och nån vecka efter det. Såret ser visst fortsatt bra ut men har inte vågat kolla själv. Dock tar det nog längre än jag trodde innan dom törs ge sig på en rätt omfattande knä operation. Min kropp är inte i den konditionen just nu.

Vaknade igår natt och blev livrädd då det var blod i hela påsen. Kirurgen var hit men hade inget bra svar på varför. Har dock ej blödit mer så jag hoppas att det bara var en tillfällighet..
Inte läge för någon akutoperation nu i buken.

Försöker få någon att följa mig att köpa snus. Börjar bli panik och för långt att gå själv. Varit på ljusbehandling och man solar i endast 40 sekunder. Riktig vädurs solning. Fattar ej hur det ska hjälpa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar