tisdag 1 juli 2014

abstinens

Efter det man tagit sista dosen sub brukar det gå ca 72 timmar tills man är som mest abstinent. Sub har en lång halveringstid. Trodde jag gjort bort det mesta på beroendeenheten men denna dag har varit den absolut värsta. Jag har inte lika mycket fysiska symtom utan nu är det mest psykiskt men det är klart det värsta. Hade tanken på att åka upp idag då jag blev så oerhört sänkt men vet att det knappast hjälpt. Det är något man måste ta sig igenom helt enkelt. Jag har stor grinat hela dagen så mina ögon är som springor. Har saknat mamma nåt så oerhört idag. Det blir väl så då man inte mår bra... mamma är alltid mamma. Det jobbigaste är apatin och ångesten. Den som haft ångest vet vad jag menar. Man tror att man ska bli helt tokig.

Min gulliga moster Anso kom hit och pratade, var på apoteket och hjälpte mig renbädda och plocka undan lite kläder. Nu känns det lite bättre. Jag hoppas verkligen att det vänder nu! Så att det inte är ännu värre i morgon...:( Tagit en lång dusch och renbäddade lakan väntar. Finns inget skönare!

/L

1 kommentar:

  1. Hej! Detta låter helvetiskt jobbigt! Jag håller tummarna för att du ska få må bättre snart!
    Det är otroligt starkt av dig att berätta för oss hur det är att leva med en aggresiv kronisk sjukdom. Utan att försköna.
    Din blogg är viktig!
    Kram Anna

    SvaraRadera