lördag 2 januari 2016

Ni som finns där för mig och när är man stark?

Människor omkring mig säger att jag är stark. Inte Pippi Långstrump stark utan mer mentalt kan jag tänka mig. Vad är stark? Jag vet i alla fall att när man totalt bryter ihop har man varit stark för länge! Jag känner mig inte stark. Jag känner mig som en vingklippt fågel eller som en fånge utan permission. Jag kan inte annat än leva med allt detta om jag inte tar snaran men den var inte på extra pris  så har inget annat val än att vänta och vänta och vänta. Jag ska försöka vara stark under tiden men jag behöver er!

Pernilla med din humor och livserfarenhet. Ett samtal med dig och allt känns bättre. Min fina äldsta vän. Vi är så lika! Din härliga energi och galna upptåg. Jag väntar bara på zebran. Eddi är skyldig mig en dejt och tolvan en stoor kram. Du har så fruktansvärt fina barn. Vi måste ses nu! Helst igår. Love you! Kraaamiz

Maria och Anna som alltid finns där och envist letar reda på mig om jag inte svarar på någon dag ☺ Maria är en flitig besökare då jag är på sjukhus. Anna bor tyvärr för långt borta  så fina barndoms vänner fulla med empati och energi. Er kan man alltid lite på! Love! Tänkte dock sno en nyckel till gymmet så kommer Maria oftare 😉

Mina tre älskade mostrar. Eva med sin yoga och sunda tänk. Som varit med på läkarmöten och hållit myndigheterna varma. Som skickar varma mess då man verkligen behöver dom och som alltid finns där. Som handlat och fixat då hon varit hemma men bor tyvärr i Arjeplog :( Har alltid en dörr öppen och du är så varm och klok! Love!

Åsa med sina galopperande åsikter och lena munväder som skulle kunna övertala ett klippblock att steka köttbullar. Åsa som kom körandes från Halmstad till Uppsala i somras två gånger! Jag var då inlagd. Fina kusin Malin var också med sista gången. Åsa har nog pratat med landets alla läkare tror jag. Du har ringt otaliga gånger till olika instanser då jag ej orkar. Du har hjälpt mig oändligt mycket! Kram min fina! Love!

Anso som hjälpt mig med i stort sett allt. Hade ej klarat mig utan din hjälp! När jag helt snurrat till allt så hjälpte du mig att styra upp. Du har rännt på apoteket, handlat, skjutsat runt mig och alltid funnits till hands. Kraaam älskade du!

Bror Magnus och Sia som öppnat sitt hem till min pälsboll. Han kan inte få det bättre. Magnus som otaliga gånger skjutsat mig till akuten och nu står som närmast anhörig. Magnus är min flitigaste besökare och ofta får jag snus leverans  så glad över vår fina kontakt!

Fina Camilla. Även hon en av mina älsta vänner. Camilla med sitt lugna empatiska sätt som alltid tänker på andra först. C har varit och städat flera gånger och det känns såå skönt och är så fint efteråt! Vi delar så många minnen. Du är ovärdelig och en fantastisk vän!

Maggan min granne som tillsammans med andra grannen Helena ordnade så jag kom till sjukhuset med ambulans. Maggan stannade även och röjde upp i lgh.

Eva L som besöker mig ( lite för sällan;) hon uppdaterar mig om allt från vad som hänt på jobbet till nyheter och det senaste skvallret. Alltid lättsam och aldrig dömmande och otroligt generös. Har handlat åt mig och är en person man kan fråga om hjälp och som alltid ställer upp.

Alla fina människor på Facebook som skickar varma hälsningar och uppmuntrande meddelande.

Har säkert glömt någon och kunde inte skriva upp allt jag fått hjälp med. Det skulle ta nån vecka. Från djupet av mitt hjärta-Innerligt tacksam! Stora kramar till er alla!

2 kommentarer:

  1. Stor bamsekram till dig kära du! <B A

    SvaraRadera
  2. Gumman, du vet ju att vi älskar dig och så väldigt gärna gör allt vi kan. Vi är troligen också medvetna om din ensamhet, din längtan till förbättring och att du måste hålla näsan över vattenytan fast du inte alltid känner som att du orkar. I din sits måste du vara stark, så du inte tappar taget. Jag tror vi alla önskar vi kunde lätta din börda kärasta du, vi önskar nog vi kunde ruska om vården ännu mer...men vården idag är slipad, så ingen ska behöva ansvara för ngt.
    Varmaste kramar från ett mkt kallt Arjeplog. (-25) /moster Eva

    SvaraRadera