onsdag 1 september 2021

Trista besked och stallhäng

Igår kom beskedet om hemsjukvården. Jag är inte beviljad hemsjukvård. Jag visste att det skulle bli så så blev inte direkt förvånad. Jag borde gå vidare med det här. Kanske kontakta någon tidning men jag orkar inte. Jag har så mkt runtomkring som tar energi av mig. Jag är inte heller någon som vill synas i media och vara till allmän granskning. Det stämmer så bra det här med att man ska vara frisk för att orka vara sjuk. Jag kan inte förstå att jag inte blir beviljad hemsjukvård. Vilka får? Det måste ju vara helt sängbundna och väldigt sjuka människorna. Det kanske är svårt att förstå att jag vissa dagar kan åka ex på stan men vissa dagar knappt kan komma ur sängen. Jag kan inte boka bestämda dagar för min kropp uppför sig väldigt oberäkneligt. Jag kan liksom inte påverka hur den uppför sig. Har jag ett viktigt läkarbesök ex en torsdag så tar jag extra cortison samt smärtstillande för att orka. Detta kan jag inte göra 3 dagar I veckan eftersom det inte är särskilt optimalt för kroppen. Idag ska jag i allafall åka till vårdcentralen och visa upp/lägga om såret för det har inte varit omlagt på ca 2 veckor 🙄 

Från tråkiga besked till 4 bent terapi 🙂 följde med Maria till stallet. Var så längesen och det var så roligt! Tog mig några mulepussar i utbyte av äpple och bröd. För mig är dom flesta hästar okända. Hela stallet har I princip bytts ut sedan jag red. Alla hästar är typ bruna och heter Ove, Roger, Kalle och Bosse. Jag tror att Maria red en Maddison(Ursäkta ev stavfel)Jag tyckte det såg väldigt lovande ut. Hästen är ung och under utbildning men tyckte Maria red den helt rätt. Framåt och låta den få värma upp och få med sig alla ben och inte kräva för mkt. Hästen måste få tycka att det är roligt med ryttare och inte ha någon på ryggen som meckar med tyglarna och knycklar ihop den. På lektionen gick en Elvis som jag direkt fastnade för. Tror han skulle vara perfekt för mig att sitta lite på när jag är bättre fysiskt. Har ju krympt 10 cm så skulle inte vara för lång. Hoppas det en dag kan bli så! Jag vet inte varför jag dras till skimmlar och matvrak 🙃 Lucas och Thåtte och nu Elvis. Vet inte om han är lika matglad som ovanstående. Såg en ponny som var såå fin. Han hette Prince. Önskar att jag vore 12 igen då stallet var jordens medelpunkt.

Åkte hem med färdtjänst runt 281. Maria skulle ge mat osv och det skulle ta ett tag så ville inte vänta. Det blev lite promenerande så hade lite ont. Det var I allafall så mysigt att få tanka lite mulemys och hästdoft och roligt att kolla på lektioner. Det blir def fler gånger. 

Ha en fin dag! Maddison. Marias kompis.Jag med okänd mule

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar