fredag 24 februari 2012

pyjamas kontra morgonrock. 1-0

"Såsar" omkring i min nya randiga pyjamas som min mor köpte åt mig idag då vi var på stan. En pyjamas flera pyjamasar? ett lustigt ord enligt mig. Pyjamaser är underskattade klädesplagg och dom ska vara mjuka och sköna, gärna randiga (det är min) och absolut några storlekar för stora och gärna i flanell. Inte så sexigt kanske men tror inte katten bryr sig. Jag är absolut ingen morgonrocks människa och det är nåt jag aldrig skulle använda. Skärpet går upp hela tiden så mitt i allt visar man nåt man inte vill visa och dessutom drar det på benen. Ofta är dom i frottè och huvvaligen för det materialet.
Vilket extremt intressant inlägg....Är du en pyjamas eller morgonrocksmänniska?
 Det är inte jag eller min pyjamas på bilden.



Har alltså varit på stan med mor idag. Himla bra faktiskt att gå på stan då man inte fått lönen ännu. Det går väldigt lite pengar om man inte kan slösa några. Denna månad får jag knappt någon lön men får väl från kassan inom en snar framtid förhoppningsvis. Det märks att jag inte riktigt är mig själv för jag orkade inte ens kolla på kläder/toppar. Passade på att göra lite nytta här hemma då det var en lite bättre dag i dag så nu är här rent och fint.

Måste bara ge ett boktips eller tre lättare sagt för det är en serie. Hammarbyserien av Carin Gerhardsen.
Jag brukar ju mest läsa tragiska sanna böcker men dessa är riktiga "iskalla" thrillers och riktigt riktigt bra är dom! Lägg i korg.


Trevlig helg!
/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar