fredag 23 november 2012

update

Har inte skrivit på länge då det varit rätt fullt upp. Sammanfattar dessa dagar lite kort. Förra helgen kom moster Åsa från Halmstad och överraskade oss alla då hon ej sagt att hon skulle komma. Mamma fyllde år så hon kände att hon ville komma upp då. Superkul! Dessutom var Western farm med underhållning inbokat och den showen var såååå bra! vi var alla väldigt imponerade och dreggelfaktorn var hög. Moster Eva var också här över helgen ( bor i Arjeplog) så det blev mycket släktverksamhet några dagar och det är så roligt då alla samlas och tjatar tillsammans. Fick även umgås lite med Kid och han är bara så gullig så man nästan dånar. När som helst är det dags för bror Fredrik och S för barn nummer två. Skojsigt! Har haft datumet 24/11 i huvudet ett tag så får se om det dyker upp nån bäbis i morgon :)

Mamma fyllde år på lördagen och som vanlig hade jag köpt en hel del åt henne och brorsan fick bara glatt hiva upp börsen och betala hälften. Tror inte han uppskattar min köpmani helt fullt ut. Köpte jättevarma tofflor, halsband och öronhängen i lila, ett grått spetslinne och en silver/glittrig finare kofta då jag vet hon pratat om att hon inte har någon finare kofta. Det blev många presenter och uppvaktning.

I veckan har jag varit i Umeå för att träffa en specialist från England då ortopeden och plastiken inte kan enas om vem som ska börja operera... han var inne på plastikens linje att en stor operation före knäledsprotesen kändes överflödig. Plastiken brukar göra den operationen efter om det tillstöter komplikationer. Plastiken tycker att dom ska operera tillsammans med ortopeden och ta en bit från muskeln i vaden och bygga på lite under knät som skydd och att ortopeden sätter in den nya knäleden i samma veva. Gör man den större operationen först och tar vävnad från ryggmuskeln är den ju förbrukad om den behövs efteråt p.g.a infektion. Dessvärre har ortopeden sista ordet och frågan är om dom törs ta ansvar och operera som huden är nu (enligt den engelska läkaren helt ok) Plastik gänget skulle prata med ortopeden så får väl veta på måndag. Kan dom liksom inte komma igång snart?! Nåt måste då göras för får allt mer ont i ben och framförallt ryggen. För min del låter det mycket bättre att dom opererar tillsammans då det innebär en operation mindre (om allt går bra)

Snart jul och är redan less den. Tycker att det pyntas alldeles för tidigt. Hallå!? vissa pyntar ju redan i oktober så man håller på att spy på tomten då han väl dyker upp. Själva julafton är en mysig dag då man samlas och äter, tänder ljus, lite klappar, varm glögg och bara umgås men då julafton varit ska pyntet bort fortare än man hinner säga Rudolf med den röda mulen. Då är det bara raksträcka till midsommarafton. Blir nog inte så mycket springa på stan och köpa julklappar i år men får se om kryckorna kan hindra mig... är väl endast koma som kan hindra mig från att handla. Såå kul att ge bort till andra men får liksom aldrig nog så det brukar bli rätt fattigt sen.

Även pratat med F-kassan i veckan som ringde och sa att jag fått för mycket sjukpenning! Höll alldeles på att få hicka. Efter många telefon turer så insåg dom att jag inte kan rå för om jag fått fel inkomstuppgift så slapp betala tillbaka. Har inga 17000 att gräva upp så här mitt i en sjukperiod. Har då inte märkt att sjukpenningen ska ha varit särskilt hög.

Idag fredag och varit och fått stygnen tagna. Såklart infektion i såret och äter pencellin. Hoppas på piggare ben i morgon då jag vill städa och pynta lite ( jaja... liiiite pynt får man sätta fram)

Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Hej gumman! Håller tummarna på ett positivt svar på måndag, å hoppas dom gör hela operationen tillsammans. Kul att ni alla uppskattade WF, å att vi ändå blev några stycken, trots den korta varseln på mitt förslag =D. Kommer en sväng till Luleå igen innan Jul å hämtar mina nya glasögon.
    Varmaste kramen, tänker på dig!
    moster

    SvaraRadera