torsdag 1 november 2012

positiv energi

Varit en bra dag med positiv energi och laddning av batterierna. Det enda som saknades var en häst och lite ridning men ridhjälmen ligger tryggt i baksätet och väntar på att bli använd. Hämtade upp vännen P i samband med blodtryckskoll på Stadsvikens vårdcentral och vidare därifrån till dom små söta hamburgarna på Mcdonalds drive in. Sen drog vi vidare mot storheden och planen var att kolla in myrorna. Problemet var bara att jag inte kan ta mig upp för alla trappor utan måste åka hiss och det gör jag inte ensam. Hissen dom har där är typ en lasthiss som går i ultrarapid och låter väldigt högt. Försökte övertala vännen P att åka med mig men det tordes hon inte. Båda har klaustrofobi och avskyr hissar och andra instängda ställen ( värsta tänkbara är magnetkamera) Hon försökte övertala mig att det bästa var att hon tog trapporna ifall nåt skulle hända så hon snabbt kunde tillkalla hjälp...hm. Det blev därför inget myrorna för vår del.
Tur att så många andra affärer fanns och dagens inköp blev ett par svarta jeans/byx tighs och två toppar.
Because i`m worth it. Pernilla fyndade klänningar som nästan var för billiga. Man blir ju lite misstänksam- typ vad är haken men ingen hake fanns. Bara fynd helt enkelt och dom var jättefina!

Efter shoppingen släppte jag av P hos sig och fortsatte till mamma där lillebror Fredrik med son var (Kid) Han charmade mig totalt. Han ville ha cola som jag drack och där hade han vunnit VM i charm! Han nästan smög fram och gapade med "snälla kan jag få lite" ögon. Vi satt på golvet och han visste då vem han skulle gå fram till då även Fredrik satt med en burk cola. Han kanske lärt sig att det inte blir någon cola där. Kanske finns en mening med att jag inte har barn... jag hade nog matat det tills det rullade fram som en boll med armar och ben. Skulle ha sååå svårt att motstå sån där charm och bedjande ögon. Har alltid tyckt om att mata småbarn och djur. Undrar vad en sån skada kallas? Feeder :) Det var i alla fall roligt att träffa dom! Mamma mådde lite sådär efter gårdagens behandling.

Har sett ett program idag om brevduvor och hur dom användes förr i tiden. Riktigt intressant. Har dock reflekterat över hur slarvgjorda kameler är. Det ser ut som om nån bara satt i hop några djur delar och tillsatt lite päls här och där utan ordning i olika längder och tofsigt och tufsigt. Pucklarna är ojämna och djuren är ganska så fula och gräsliga att sitta på. Kanske fick kamelskaparen bråttom så det hela blev ett hastverk?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar