tisdag 13 november 2012

önskningar

Har och hade bara två önskningar såhär inför julen. Önskade att mamma skulle få vila från cellgifter nu tre månader och att cancern inte spridit sig (vi har ju väntat på resultatet) Idag kom beskedet att röntgen ser ut som förra gången, alltså oförändrat. Det bästa hade ju varit att tumören minskat men är så oerhört glad för att den inte spridit sig och det verkar som att vi får tre "fria" månader och mamma får chans till att återhämta sig efter dom tuffa behandlingarna. 

Min andra önskan var att jag skulle hinna göra den första operationen innan jul så jag väntar varje dag på posten om besked om datum. Hade varit såå bra om jag fått göra den nu när det är lugnare kring mammas sjukdom. Tänk vad olika önskningar man kan ha. Tänk på vad många saker man har och och kan göra utan att man ens tänker på att man har/kan det. Det är väl ingen människa som tänker " vad bra att jag kan gå ner för trappan/äta/sova/röra mig/kramas/höra/se förrän man inte kan göra det längre. 

Jag borde verkligen bli bättre på att leva i nuet och inte i framtiden hela tiden och oroa mig för saker jag ändå inte kan påverka. Jag väntar hela tiden på operationerna som gör så att jag kan jobba, rida, träna och promenera som vanligt igen. Borde leva mer i nuet eftersom jag inte vet hur länge det tar tills jag får operera och hur lång tid läkningen tar. Man borde så mycket. Vem har sagt att livet är lätt?



Har hart att man kan få sina önskningar uppfyllda om man affirmera. Man ska skriva ned eller stå framför spegeln varje dag och högt uttala sina önskningar samtidigt som man andas djupt samt tar ögonkontakt med sig själv. Jag har skrivit en lista och lagt under min madrass. Nu skriver jag även ner mina önskningar här för det kan ju knappast skada.


Att mamma får vara så frisk det bara går i många år till med livskvalite
Att jag får göra mina operationer och komma igång med jobb/ridning/träning osv igen.
Att mina nära och kära får vara friska.
Skaffa familj- gärna barn och vovve.
En liten stuga vid vatten där man kan inhämta energi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar