fredag 4 juli 2014

träning.

Hade idag ett pepp samtal med vännen Anna. Vi pratade omkring det här med det alla borde ägna sig åt i någon form-träning. Beställde ju en ny motionscykel för några månader sedan men har ännu inte använt den utan den har mest stått och skrämt katten ( jo han är livrädd för den) När man har sjukt ont och är trött som en bäver i blåsväder så är inte det första man tänker på att svinga sig upp på cykeln och trampa. Allt blir en ond cirkel. Man är för trött och man har varken muskler eller orken att motionera (i mitt fall cykla för det är det enda jag kan göra) men det är samtidigt det som är viktigare än någonsin- att bygga upp lite muskler och kondition inför den stora knäledsoperationen. Jag har nog inte själv insett hur mkt jag vinner på i fall att jag bygger upp muskler kring knäleden innan operationen för rehabiliteringen efteråt kommer att vara nog tuff.

Hur som helst så har jag hela dagen samlat mod och plötsligt händer det. Har nu tillbringat mina första minuter på cykeln och det var en nära döden upplevelse ;) bara ta sig upp var en konst. Cyklade bara tio minuter för tänkte börja lugnt för att successivt utöka tid och motstånd. Har också letat fram mina hantlar och kört några övningar. Det är rent utsagt katastrofalt hur lite muskler jag har kvar i benen och nu kan det då bara bli bättre. Bort med tabletter och hit med cykeln! Tack A för peppningen!



2 kommentarer:

  1. Go girl, bra att Anna peppar dig =) på et bara. Men glöm inte ta det försiktigt gumman. Är man utan muskler så tar det tid att bygga upp dom. Men ingenting e omöjligt. men lite muskler kan även ge mkt träningsvärk, så var lite beredd och låt dig inte nedslås av det =) varm solig kram.

    SvaraRadera