tisdag 10 augusti 2021

gnäll!

Vill varna känsliga läsare för ett argt och frustrerat inlägg! Jag måste bara skriva av mig lite för annars tror jag att jag exploderar! Jag är bara så jävla LESS! På allt! LESS på att min tillvaro och mitt liv kretsar kring sjukvård/sjukdomar,läkarbesök, jaga läkare som inte ringer upp trots att det gäller viktig medicinering. Vissa mediciner behövs förnyas och har slutat komma i apodosen. Mediciner jag behöver! LESS på att inte veta när ex operationen av nacken blir av och så less på att vänta på besked. Allt detta påverkar mig psykiskt och sömnen är så dålig. Somnade 23 i går kväll och vaknade 01 och har sen legat vaken sen dess. Har snurrat, funderat och mått skit! Kan bara ligga på rygg och får ont efter ett tag och det bara kryper i kroppen.

Vet att det beror på allt funderande och för att jag helt enkelt inte är trött i kroppen för att jag inte kan röra mig som jag borde. Ligger mkt på dagarna så gör ju inte av med någon energi. Nu har jag just kommit hem efter en rätt bra sväng. Försöker göra kroppen lite trött. Det är så svårt att förklara. Hela kroppen protester ju och får mer ont men ändå måste jag försöka röra mig så att jag kanske blir mer fysiskt trött. O morgon ska jag äntligen få träffa en ortoped ang höger knä som sväller upp och gör svin ont vissa dagar. Dom dagarna kan jag inte gå många meter så måste passa på dom dagarna det gör mindre ont.

Är så less på att inte kunna påverka mkt av det som måste tas tag i! Kanske tar en sjuktaxi och åker till ansvarig läkare och helt enkelt tar tag i hen och stör mitt i ronden. Så jävla frustrerande! Ursäkta mitt språk.

När jag lika gnäller så gnäller jag på Spotify också! Fy vad dom har reklam nu. Man får höra 2-3 låtar och sen reklam. Allt för att man ska skaffa premium. Väldigt jobbigt då man ex ligger vaken och lyssnar på musik då reklam kommer hela tiden och högt! Sen gnäller jag även på maten jag får färdig från öjebyn. Portionerna är så små. Dom tänker väl att det är pensionär som äter och dom är ju inte så stora i maten. Men betalar jag vill jag gärna bli mätt.

Vet ni. Jag tror att jag gnällt färdigt för denna gång. Känns lite bättre 🙂
Tack för mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar