söndag 22 augusti 2021

Helgen

Har varit ganska pigg i helgen. Det är både bra och mindre bra. Jag blir såklart ganska rastlös då och min ekonomi tillåter inte att jag rantar runt på olika affärer och shoppar så jag måste vända det rastlösa till något kreativt som både börs och kropp mår bra av. Att vara rastlös och ganska pigg innebär tyvärr inte att kroppen är det så kan tyvärr inte ge mig ut på någon 6,5 km runda på ormberget utan allvarliga konsekvenser. 

För många år sedan gick jag på kryckor och var väldigt rastlös. Kom då på den briljanta idén att åka just till ormberget för att gå 2,5 km spåret. Gick fel någonstans och hamnade i stället på 6,5 kilometer spåret ( kan ha fel gällande exakta kilometer på sträckorna) och gick vilse. Hade ingen aning om var jag var och ringde Maria som frågade hur det såg ut där jag befann mig...jaa träd och stenar typ 🙂 men på något vis guidade hon mig till början igen och det var bland det jobbigaste jag gjort. Kan inte rekommendera 6,5 km spåret med kryckor!

I helgen har jag städat skafferiet och kaosskåpet, garderoben, sorterat kläder i förrådet, dammtorkat, tvättat, lagat lite mat, diskat, renbäddat och plockat lite. Promenerat till affären och plockade med mig en krukväxt i farten ( nej stal den inte) korgen välte mitt i gången och blomman samt varorna åkte ur och blomgjord på golvet Haft besök av moster Eva moster mkt trevligt. Lyssnar på en ljudbok som utspelar sig här i Luleå, Boden trakten och synderbysjukhus nämns b.l.a. roligt att känna igen sig och boken är riktigt bra. Den heter befriaren och skriven av Tina N Martin. Är en deckare. Har halva kvar. Har sett klart säsongerna som finns av The good doctor som jag älskade! Handlar om en läkare med autism och all oförståelse han får möta. Skådespelaren är grymt bra!

Nä nu hörde jag mat högt och tydligt! Idag får det bli nåt flottigt och onyttigt.

Trevlig helg! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar