fredag 6 augusti 2021

Nu har jag äntligen varit till vägverket och ordnat till nytt körkort. Men herregud vilket jobb det var att få till en godkänd bild i den otroligt moderna fotoautomaten! Fick börja om 4 gånger men ingen bild blev godkänd. Det stod hela tiden titta i kameralinsen! vilket jag gjorde allt vad jag kunde. Tillslut kom personal dit men det hjälpte inte så hon godkände en bild fast den inte var godkänd av automaten. Fråga mig inte hur det går till. Vet bara att jag hoppas innerligt att jag aldrig behöver visa mitt nya körkort! Jag såg ut som en drogad padda! Jösses! Nåja nu är det gjort! För övrigt var min taxiresa dit rätt originell. Jag och chauffören sjöng allsång! Martin stenmarks sjumila kliv. Så bra låt!

Idag kom moster Eva hit så vi tog en promenad och var och köpte glass. Hon skjutsade mig i rullstolen. Så trevligt! Tittade på hästhoppning men mitt i allt slutade dom sända för fotbollen. Så nära att det blev guld men det blev silver. Det är ju väldigt bra gjort! I morgon är det hoppning lagfinal och jäklar om dom byter till nån kanal jag inte har!

Nu ligger jag i soffan och jäser. Har väldigt ont i kroppen. Det känns som att allt bara håller på att lägga av. Kroppsdel för kroppsdel. Fick en skön massage av Eva. Tror jag ska ta lite extra cortison nån dag så jag blir lite mjukare.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar