fredag 27 augusti 2021

KBT

Vaknade faktiskt 06.30 och kände mig ganska pigg. Låg och surfade lite samt lyssnade på en ljudbok innan jag klev upp. Bäddade sängen(!) Som inte händer så ofta och som Egon ändå brukar bädda upp. Såg lite nyhetsmorgon innan jag tog taxin till sunderbyn för att börja KBT. Jag hoppas att det kan hjälpa mig att må bättre och verktyg till att hantera allt som varit och det som komma ska. Fick läxa med mig hem där man ska fylla i dag för dag vad man gör. Man behöver inte fylla i varje klockslag och dag utan bara för att få en bild över vardagen och vad man kan ändra på. Jag hoppas att det blir bra.

Då jag kom hem kom inte Egon springandes som han brukar. Nä han hade vilda diskussioner med en grann katt. Men det lät inte som att dom ville döda varandra utan nästan som att dom var vänner. Har då lärt mig att inte gå så nära. Katten försvann då efter en stund.

Igår var jag, Sofia och Magnus till mammas grav och Sofia planterade jättefina höstblommor. Det blev så fint! Sen åkte vi till minneslunden och tände ljus för pappa som skulle ha fyllt 71 år. ❤😢 saknar båda massor och det känns tungt att mista båda sina föräldrar så tidigt. Saknar! ❤

Nu har jag tråkigt och vet inte vad jag ska hitta på. Det är trist att aldrig ha den där fredagskänslan som alla arbetare har. Här är det helg jämt. Ska I allafall gå ut och gå i det fina vädret och antagligen svänga in på Ica för något fredagsgott.

Trevlig helg! ❤

Egon har en rolig egenskap. Han liksom spatserar med vänster framben då han är riktigt myssugen. 
bästa kompisen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar