tisdag 11 september 2012

Avsked...

Är inte min starka sida! Igår skjutsade jag min fina moster och morbror till Kallax för deras hemfärd till Halmstad. Har varit jätteroligt att ha dom här men en vecka går alldeles för fort. Såklart började jag ju böla i vanlig ordning då vi skulle säga hejdå men det är inte så ovanligt nu för tiden att jag bölar. Blir lätt så om det är mycket tråkigheter hela tiden. Var dock tvungen skärpa mig snabbt för man ser vägen så dåligt om man bölar samtidigt. Det som varit det bästa är att mamma varit hyfsat pigg då dom varit här men tillbringade ju förra veckan i Umeå. Åsa och Gunnar for dit varsitt dygn så hon kunde åka dit med Åsa som stannade till eftermiddagen därpå och Gunnar åkte ner på Torsdagen så åkte dom hem på fredagen så veckan gick nog rätt så fort för henne.Hon tyckte att det var jätteroligt att dom kom och hälsade på. På fredagen var dom hos mormor och umgicks och fick sig palt. Tycker all släkt som inte bor här ska flytta hit- NU!

Jag har hunnit umgås rätt mycket med både Åsa och Gunnar i både stall, affärer eller hemma hos någon. Lördag kväll var vi på Toscana och käkade plankstek men nåt var fel och vi misstänker plankorna för 9 av 18 blev magsjuka! Dessvärre var varken jag eller mor pigga alls så vi åkte hem efter någon timme och dom andra åkte till mormor och socialiserade. Åsa fick världens magkramper och fick gå och lägga sig och hon har världens jäkla plåtmage och ALDRIG ont i magen så hmm.......

Idag har mamma åkt tillbaka till Umeå men det är sagt att hon är färdigbehandlad i morgon och får åka hem. Hon var inte alls pigg igår så vi får väl se om läkaren tycker hon kan åka hem. Hon är säkert uttorkad igen och behöver dropp- det skulle inte förvåna mig. Ny röntgen på fredag och det är en ständig psykisk stress dessa röntgen undersökningar om det blivit bättre eller sämre. Har aldrig hoppas på något så mycket i hela mitt liv som att tumören/metastaserna blivit mindre efter strålningen.

Ska själv till läkaren idag och försöka bringa klarheter i vissa saker. Har så mycket konstiga symtom som antingen kommer från all psykisk stress eller så har jag nåt i huvudet som inte ska vara där. Har yrsel, fallit från sängen, går in i saker, dimsyn, tappar balansen, högt blodtryck och puls och uselt blodvärde osv. Hade gärna gjort en DT på huvudet bara för att vara på den säkra sidan då vi tydligen lätt får tumörer i vår släkt...men tycker det varit bättre några dagar nu så tror inte att det är nåt sånt. Då tror jag mer på psykisk stress över livssituationen som den ser ut idag.

Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar