måndag 17 september 2012

Hästeri

Igår vad det en fart och fläng dag med vännen P och vi hamnar alltid på Ica Maxi av någon anledning. Nu har dom byggt om där inne så man blev alldeles förvirrad. Tycker inte om då affärer bygger om för då hittar man inte vad man ska ha! Vi kom ut med väldigt matnyttiga prylar. Pernilla köpte hårfärg och ett läppglans och jag köpte ett duschdraperi, läppglans och toapapper. Inte nåt ätbart någonstans men duschdraperi har du minsann kvar mycket längre än ex köttbullar och mos!

Sen kom vi på att vi skulle åka ut till Maria J men hon var i stallet i Gäddvik så då åkte vi dit. Spanade in den lilla söta nordsvensken som jag kanske ska prov rida och se om man kanske kan PRO åka på den någon gång sådär emellan åt. Träffade Pia som hastigast och kollade in hennes häst samt Ferro. Båda väldigt fina!
Sen hamnade vi på Luleå ridklubb då Elivia skulle ha lektion och där var allt och alla helt plötsligt. Allt och alla är Magnus,Vincent, Jerker, Malin, Rio och jag och Pernilla. Elivia hade ridlektion men dom hade teori och satt på sockerbitar och övade på att ramla av. Sen ledde dom hästar runt i manegen så det var inte så spännande. Inte spännande alls faktiskt. 

Efter all hästlukt så blir man väldigt hungrig så jag och P avslutade med att äta på Mc D. Dom hade en ny otroooooooooligt god hamburgare där!

Idag vet jag inte vad jag fick för ryck men fick för mig att jag skulle rida extra i Pernillas grupp... red hela timmen men med mycket skritt pauser. Nogger är dock ingen häst för mig då han både är skumpig och inte har någon egen motor. Orkar helt enkelt inte med den sortens häst i nuläget. Hade lindat både under ridbyxorna samt över ridbyxorna så det var knappt att jag kunde böja i leden med klarade av att rida lätt även om det gjorde j-ligt ont. Tycker Nogger är så skumpig och har så dålig balans så kände mig som en nybörjare. Var totalt slut efteråt men huvudet fick sig positiva energier och hästarna ger så mycket! Ridning stärker även kroppen och det behövs verkligen! Vill dock inte tänka på hur knät kommer kännas i morgon efter lättridningen...nåja det kan ju inte bli trasigare så på det sättet är det ju lugnt.

Tror jag kommer sova gott i natt. Men först läsning i mina klok böcker.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar