lördag 15 september 2012

middagsgäster

Idag har jag städat, handlat och sen gjort lasagne till mamma, Fredrik, Sofia och Kid. Var verkligen jätte trevligt att få umgås med dom och framför allt med charmtrollet då (ursäkta ni andra;) Kan ju inte så mycket om barn men älskar verkligen att umgås med dom så man kan nog säga att jag är väldigt barnkär. Dock har jag ju inte så mycket erfarenhet så det där med blöjbyten osv håller jag mig nog helst ifrån. Har ju bytt många blöjor i mina dar men det var inom äldrevården där kunderna många gånger var dementa och därför aggressiva så man kunde få en höger i plytet mitt i allt. Måste ju vara enklare att byta på barn? Dom slår då inte lika hårt i alla fall :) Har i alla fall lärt mig att barn är supersnabba och hinner överallt fort som attan.

Nu supertrött och orkar inte göra nåt åt bomben som verkar ha sprängts här inne idag. I Morgon blir det nog lotten och träffa moster som är uppe från Arjeplog och sen lite stall om Elivis ska rida. Har ju aldrig sett henne rida.




1 kommentar:

  1. Ledsen att vi inte hann ses idag =( snyft. Men förhoppningsvis ses vi nästa gång. Tiden var allt för knapp. Roligt att se att Mor din ändå hade lite färg i ansiktet idag då vi sågs på lotten. =) hoppas verkligen strålningen gett bra resultat. Varmaste kramen till finaste systerdotter.

    SvaraRadera