torsdag 23 maj 2013

Öberga 1

Nu har jag installerat mig på Öberga och måste säga att jag känner mig väldigt positiv till vistelsen här. Det har varit många nya intryck och möten med nya människor så är ganska trött men på ett positivt sätt. Vi är tre tjejer som delar på en stor en plans villa och alla har eget rum med toalett och dusch. Det bor även en tredje tjej här men hon har ett litet kryp in i ett hus alldeles intill. Tjejerna är alla väldigt lättsamma och trevliga och personalen verkar helt underbara. Brevid vår villa bor killarna i en egen villa men dom får vi inte ha så mycket att göra med :) dom har väl inte allt för bra erfarenheter av love storys mellan tjejer och killar här. Känner även att jag inte alls störs av att inte ha kontakt med dom. Har inte sett till någon mr right i alla fall.

Dagarna börjar med morgonsamling klockan 08:15 och där efter är dagarna planerade utifrån ett schema som man tillsammans med sin kontakt person har gjort upp. Jag har inte hunnit göra något sådant ännu utan har fått en relativt lugn start med trevliga små utflykter. Idag har vi varit ute och ätit lunch och i kväll har vi varit och bowlat. Igår var vi på loppis och jag var även till Sunderbyn för att ta droppet men fick inget för att infektionsvärdet var för högt i samband med hosta... grrr.
I helgen ska vi åka till Piteå och shoppa lite. Till veckan ska vi komma igång med dom individuella samtalen (psykoterapi) och min plan var även att komma igång med lite träning, rida/pyssla med hästarna på den otroooligt fina gården vi var till i tisdags och dit dom far varje tisdag och börja skapa lite i det stora hobbyrummet som finns här. Helst hade jag velat börja med allt på en gång men min KP tyckte jag skulle ta det lite lungt nu i början :)

Har så mycket att berätta och ska ta bilder och lägga upp här fram över. Nu är jag dock så slut efter dagen då vi även varit på fonus och planerat kring mammas begravning :( det var otroligt jobbigt men är jätte nöjd över val och planering. Saknar henne så otroligt mycket och är hela tiden på väg att ringa henne för att berätta hur det är här :(

Måste fixa en sticka till datorn då det ej finns bredband här. Har lånat en tjejs sticka lite. Skriver mer en annan dag.

/L

1 kommentar:

  1. Det låter heeelt fantastiskt! Är så glad för din skull :-)
    Vi hörs & ses
    / U

    SvaraRadera