onsdag 29 maj 2013

Öberga 3

Här kommer lite bilder från tisdagens må bra dag på gården som vi åker till varje vecka. För första gången körde jag häst och vagn själv och även om hästen knappt kan kallas häst då han var ca tre äpplen hög så tycker jag att det räknas :) Skulle kunna tillbringa alla mina dagar på den där gården.

I övrigt så är jag ganska slut och trött då det varit mycket med att lära känna många nya personer och bo på ett sätt man inte är van samt alla nya intryck och stundande begravning. Min medicin ligger även efter över en vecka så det känns en hel del. Dock trivs jag bra här på Öberga och tror det kommer att bli jättebra då jag får tillbaka lite energi och efter begravningen som känns otroligt jobbig och som tar ned mig totalt. Först då kan jag nog slappna av och börja tänka på behandlingen här.

Lite bilder

kissen solar

kompisar

tre lurviga kompisar

så fin skäck.

kompisarna

S med en trött ponny

här sitter jag bakom en liten vän

Man behövde inget "koppel" på denna.

2 kommentarer:

  1. Djur är som bomull för själen =) När jag såg eran söta skäck kom jag att tänka på Skäcken som du red, han var verkligen fin =) Förstår att begravningen ligger som en klump i magen, längtar tills du slipper den...Jag tror också att Öberga är riktigt bra för dig du behöver få fokusera på ditt eget välmående. Kämpa på! Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Å vad mysigt du verkar ha det. Den där skäcken kan du väl ta med dig hit!
    Kram p

    SvaraRadera