fredag 24 maj 2013

Öberga 2

Har tänkt på och saknat mamma så otroligt mycket idag :( hade så gärna velat ringa henne och berätta om allt som händer nu. Mors dag på söndag och det känns väldigt jobbigt. Fina mamma! Jag är så avundsjuk på alla som har sina mammor i livet.

Idag har jag haft möte med min Kp Elisabeth här från Öberga samt kontaktpersonen på soc. Vi pratade lite kring min vistelse här och dess upplägg. Beslutet är att jag får stanna 6 månader. Känns otroligt länge just nu men tiden brukar ju gå ganska fort. Vi ska ligga lite lågt med terapin och dom mer obekväma bitarna tills efter mammas begravning. Dom tycker att det är nog med att ta sig igenom denna tid och det har dom ju helt rätt i.

Idag har det även varit handling som görs mån, ons och fredag. Det känns otroligt ovant att plocka det man vill ha och att någon annan betalar för det. Det är inte snålt med provianten här! Vi handlade ost och kex, godis, drickor, glass, nötter och basvaror. Inte bra att det alltid finns så mycket gott "hemma" och helst då man inte har världens bästa karaktär. Får skärpa mig... på måndag...;)

I morgon är det inget morgon möte men blåsning både lördag och söndag kl 10:00. Antar att dom har satt upp den tiden för att det finns personer som inte vill vara här och som missköter sig och intar alkohol/droger och kanske varit ute på byn och härjat. Vissa måste ju vara här p.g.a att dom ex har en villkorlig dom på sig eller att soc kräver behandling för att få lägenhet/bidrag och då kanske man inte är så motiverad. Här om kvällen kom dom 21:30 med blåsapparaten och det tas även stick prover då och då.

Fick veta att en av killarna här begått grova brott...kan säga att jag kommer att låsa dörren till rummet i fortsättningen. Killarna bor ju i huset brevid. Känns liiite olustigt. Känner mig inte rädd men kommer att låsa om mig på nätterna samt låsa dörren då jag åker iväg någonstans.

Trevlig helg!

1 kommentar:

  1. Idag Mors dag.
    Hon finns runtikring oss, och hon vet att vi älskar henne.
    Hoppas du haft en bra. Ser ut som om det är ett bra ställe där du är. Varma kramar. Moster

    SvaraRadera