fredag 25 oktober 2013

skapande och sånt

Oj vad veckorna går fort nu! Min operationstid närmar sig med stormsteg. Idag fick jag kallelsen och ska infinna mig i Umeå den 18/11 kl 10:00 :) kan inte fatta att det verkligen blir av snart... att jag förhoppningsvis kan kasta dom här j...kryckorna och rullstolen åt fanders och gå för egen maskin.
Veckan har bestått av träning, skapande, div möten, lägenhetspyssel och besök i stallet och varma möten med valpar, hästar och katter. Vi fick även en lektion av A hur man vallar en fårhjord med hundar. Väldigt intressant! Har även nött på sticken och har fått börja om från början en gång redan men skam den som ger sig. Har faktiskt fått höra nu av två av personalen att jag börjat med lite för svårt garn- tovigt, ulligt och ojämt samt varannan rät maska och varannan avig. Skulle nog ha börjat med en grytlapp men dom är inte så varma att ha på huvudet.

Åkte hem igår till lägenheten och sov hemma tills idag. S kom förbi lägenheten och vi började bygga ihop mina nya möbler. Tror det blir superfint men vi hann inte färdigt. Förhoppningsvis kan vi fortsätta byggandet till veckan och jag har så många planer för hur jag vill ha det och  helst igår. Måste få någon snäll själ till att hjälpa mig att frakta bort den gamla bokhyllan som lär rasa ihop då man lyfter den. I morgon ska vi åka och köpa färg till kommoden så då har jag helgen räddad i snickeriet. Har också gjort en stor tavla till sovrummet med hjälp av masonitskiva, vadd emellan och ett snyggt tyg över samt en tavla gjord på frigolit och tyg samt en anslagstavla. Kan vara roligt att göra en annorlunda anslagstavla och frigolit passar väldigt bra till det och sen bara ta ett snyggt tyg man gillar. Väldigt lätt att fästa fast tyget med nålar bara :)

Veckans träning har bestått i tre pass på cykel. Två pass på ca 1 mil och ett pass på 1,7 mil samt styrketräning tre pass. Försöker komma iväg varannan dag men har blivit vila torsdag och fredag då jag varit hemma så i morgon blir det ett längre pass igen.

I morgon börjar så mycket bättre om. Ett riktigt må bra program.

Trevlig helg på er/L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar